Related Articles

9 Comments

  1. 1

    Ολγα

    Καλησπέρα σας και πολλά συγχαρητήρια για το super site!θα ήθελα να με βοηθήσετε οπωσδήποτε έχω έναν τοίχο στην τραπεζαρία μου όπου επάνω του έχω έναν τεράστιο πίνακα κ όταν λέω τεράστιο ειναι πραγματικά πιάνει να φανταστειται δηλαδή όλο τον τοίχο βασικά ειναι ενα ακεταργαστο ξύλο χοντρό σε πάχος κ πάνω έχει ζωγραφισμένο στο χέρι τον μυστικό δείπνο όμως έχει αρχίσει να με μπουκωνει πια κ το βαρέθηκα το σπίτι μου το έχω κάνει minimal πια οπότε αυτό δεν κολλάει σκέφτομαι να το τριων με γυαλοχαρτο τον τοίχο απο πίσω του θελω να τον να σε γκρι με καμία τεχνοτροπια βιομηχανική .τον πίνακα άντε κ τον τριβω μετά την να τον κάνω δεν θελω να το πετάξω να το βαψω?τι λέτε εσείς?καμια καλή ιδέα?ε?.πολλά ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!

    Reply
    1. 1.1

      ΜΑΡΙΝΑ

      ΓΕΙΑ Σ ΟΛΓΑ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ….ΔΩΣΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ‘Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ(ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ….ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ‘Η ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΡΙΨΤΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΡΑΓΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΣΤΡΑΡΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΙΝΑΚΑΚΙΑ Κ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕ ΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ….. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!!ΦΙΛΑΚΙΑ….

      Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2023 texnotropieskaidiakosmisi.com