Related Articles

15 Comments

  1. 1

    κατασκευή ιστοσελίδων - PCNW

    Really nice ideas for extremely low cost furnitures!
    Thanks

    Reply
  2. 2

    vivi

    gj… poly kales idees

    Reply
  3. 3

    ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΗ

    Καταπληκτικό ιστολόγιο και ανάρτηση. Έχω αναρτήσει φωτο και σύνδεσμο της ανάρτησής σου και του ιστολογίου σου εδώ http://mazi-xeri-xeri.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html. Ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορώ να αλλάξω ό,τι θέλεις. Ελπίζω να έχω την άδειά σου να αναρτώ κάτι από εδώ περιστασιακά στο μέλλον. Συγχαρητήρια. Συνέχισε έτσι.

    Reply
    1. 3.1

      Colorman

      χαίρομε που σου άρεσε το ιστολόγιο μας….οι όμορφες ιδέες καλό είναι να διαδίδονται, αυτή είναι και η ομορφιά του ιντερνετ…απο την στιγμή που αναφέρεις την πηγή δεν υπάρχει πρόβλημα από εμένα…τουλάχιστον εσύ ρωτάς,αλλοι τα χρησιμοπιούν έτσι χωρίς πηγή χωρίς τιποτα, δεν θα ασχοληθώ μαζί τους ούτε με νοιάζει…ευχομαι καθε επιτυχια και στο δικό σας ιστολόγιο.

      Reply
      1. 3.1.1

        sode

        πού μπορώ να βρώ παλέτες;;

        Reply
        1. 3.1.1.1

          Colorman

          Υπάρχουν αποθήκες που πουλάνε παλέτες ή μεταφορικές εταιρείες που έχουν ένα σωρο και δεν τις χρειάζονται

          Reply
  4. 4

    yannis

    πολυ ωραία η ιδεα μετατροπης παλετων σε κατι χρήσιμο και διαφορετικο. Ακολουθόντας το παραδειγμα σας εφτιαξα και σκαλια από παλετα για το εξοχικό και διαδρομο για την αμμουδια κοβοντας τις στην μεση και προσθετοντας κανα δυο επιπλεον ξυλακια στην επιφανεια για να μειώσω το κενο, κι ετσι περπατουν ανετα. Επειδη δε χρειαστηκα πολλες κατα τύχη βρηκα οτι ήθελα και σε πολυ καλές τιμές στον Παπαδερό. http://www.papaderos.gr

    Reply
    1. 4.1

      Colorman

      Γιάννη χαιρομαστε που εμπνευστηκες απο το σιτε για να κάνεις την δική σου κατασκευή από παλέτες…αν θέλεις μπορεις να μας στείλεις εικόνες για δημοσίευση…

      Reply
  5. 5

    Ευαγγελία

    καλησπέρα. Έχω μια παλιά κλασικό στυλ τραπεζαρία από καρυδιά ( της μητέρας μου-1968) και έναν μπουφέ και θέλω να την κάνω σε μοναστηριακό στυλ ή κάτι διαφορετικό από ένα απλό λουστρο που γινεται και ναρθει στο παλιό της στυλ. Δηλαδή θελω να την αλλάξω εντελώς στυλ. Δεν ξέρω που να ψάξω και γενικά αν υπάρχουν ειδικοί που τα φτιάχνουν ωστε να απευθυνθώ. ευχαριστώ

    Reply
    1. 5.1

      Colorman

      Ευα μου…τα παλιά αυτά έπιπλα είναι ανεκτίμητα. Μπορείς να το αλλάξεις και να γίνει τέλειο με διάφορους τρόπους. Ο πιο επαγγελματικός είναι να το κάνει ένας λουστραδόρος σε επιλογές που θα σου δώσει.
      Για μένα το καλύτερο όμως και αρκετά πιο οικονομικό είναι μια αναναίωση με χρώματα κιμωλίας. Μπορείς να το ψάξεις στο ίντερνετ και θα δεις φανταστικές ιδέες.

      Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2023 texnotropieskaidiakosmisi.com