Related Articles

13 Comments

  1. 1

    Μαρία

    Γεια σας,
    Μου αρέσει πολύ η vintage ρομαντική διακόσμηση. Φτιάχνω σπίτι και έχω μια ερώτηση. Θέλω να βάλω πλακάκια σε απόχρωση του γκρι. Είναι προτιμότερο μια ανοιχτή απόχρωση ή ένα μολυβί? Ο χώρο είναι πολύ μεγάλος. Να προτιμήσω πλακάκια 30 χ 60 ή 60 χ 60?
    Ευχαριστώ πολύ

    Reply
    1. 1.1

      Colorman

      Μαρία η vintage διακόσμηση παραπέμπει περισσότερο σε πιο παλιού στύλ διακόσμησης και συγκεκριμένα δεκαετίας 1940-1950. Αυτό που μου περιγράφεις πιο πολύ με βιομηχανικού στυλ διακόσμησης μου μοιάζει…. όμως στο δικό μου γούστο αν επιμένεις για vintage διακόσμηση θα μου άρεσε το ανοιχτό γκρί με το μικρότερο πλακάκι….στο βιομηχανικό θα μου άρεσε το σκούρο με το μεγάλο πλακάκι!

      Reply
      1. 1.1.1

        Μαρία

        Ευχαριστώ. Το εκτιμώ πολύ που μου απαντήσατε τόσο γρήγορα. Από ότι φαίνεται δεν το κατέχω και πολύ το θέμα του ρομαντικού vintage. Εσύ δηλαδή τι χρώμα πλακάκι θα μου πρότεινες? Γενικά στη διακόσμηση του χώρου προτιμώ παλ αποχρώσεις του ροζ και πολύ το λευκό χρώμα. Μου αρέσουν πολύ τα ροζ ξεθωριασμένα χρώματα και τα τριαντάφυλλα. Πιο συγκεκριμένα, αν το ορίζω καλά, προτιμώ το βρετανικό ρομαντικό vintage. Πες μου τι χρώμα πλακάκι να βάλω? Ο χώρος του σαλονιού μου είναι τεράστιος!!! Help

        Reply
  2. 2

    ελενη

    Γεια!Μου αρεσουν πολυ αυτα που προτεινεις και θελω να ρωτησω κατι:Θελω να βαψω τους τοιχους του παιδικου-θελω ενα διασκεδαστικο παιδικο -και προσπαθω να συνδυασω καπως λιγο κιτρινο ανοιχτο(σκεφτομαι στην πορτα)το κοκκινο(ισως με καποια ταπετσαρια που να το περιλαμβανει π.χ κοκκινο καρω στο μισο τοιχο και στον αλλο μισο θαλασσι),χρωματιστες κουρτινες μπλε ασπρο κοκκινο και τους αλλους δυο τοιχους ασπρους.Εχω μοκετα θαλασσι και ασπρα επιπλα.Τι λες,θα ταιριαξουν σε ενα μικρο δωματιακι?

    Reply
  3. 3

    Natasa

    Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο άρθρο γι αυτούς που τους αρέσει το παλιό (αλλά κλασικό)
    Προτείνω να διαβάσετε και το παρακάτω:
    http://xromata-diakosmisi.com/a/vintage-κρεβατοκάμαρα

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2023 texnotropieskaidiakosmisi.com