Γλάστρες ΤοίχουΗ ανάπτυξη διακοσμητικών φυτών σε ένα διαμέρισμα παρουσιάζει μια σειρά από προβλήματα, ιδιαίτερα όταν έχετε την τάση να τους αδείζετε το νερό από μόλις ένα ποτήρι  περιστασιακά. Οι  αξιολάτρευτες Γλάστρες Rainy σχεδιάστηκαν απο τον Seungbin Jeong για να βοηθήσουν τα φυτά σας να μείνουν ζωντανά και καλά με τη μίμηση του συστήματος ποτίσματος της φύσης. Το πρόβλημα με τα περισσότερα διαμέρισμα  είναι ότι δεν έχουν τα κατάλληλα μεγέθους εργαλεία πότισματος. Έτσι κύπελλα γεμάτα με νερό σε ένα μικρό, εύθραυστο φυτό μπορεί να βλάψει τις ρίζες και να το αναγκάσει να αποσυντεθεί.

Γλάστρες Τοίχου1Οι Rainy Γλάστρες, ωστόσο, θα δώσουν στα τα φυτά σας το νερό που χρειάζονται σε ένα πιο ήπιο τρόπο. Μπορείτε χύσετε το νερό στην κορυφή του σύννεφου το οποίο θα φιλτραριστεί βραδέως μέσω μιας σειράς οπών για να φθάσει στα φυτά σας. Το αποτέλεσμα είναι ένα είδος απαλής βροχής παρά ένας κατακλυσμός, και η προστασία των ευαίσθητων ρίζων των φυτών σας. Τα δοχεία είναι κρεμασμένα στον τοίχο, έτσι ώστε να καταλαμβάνουν πολύ μικρό χώρο σε ένα διαμέρισμα, και προσδίδουν μια γοητευτική καρτουνίστικη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον. Οι Rainy Γλάστρες κέρδισαν τιμητική μνεία στα Βραβεία Σχεδιασμού Red Dot το 2013  και ήταν φιναλίστ στα Βραβεία Spark επίσης το 2013 . Δυστυχώς, δεν ξέρουμε ακόμη το πότε ή εάν αυτά τα υπέροχα μικρό αξεσουάρ για το σπίτι θα μπορέσουν να διατεθούν προς πώληση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.