Αν ψάχνατε για μια προτότυπο τρόπο για να προσθέσετε κάποια φρεσκάδα στο σπίτι σας μην ψάχνετε περισσότερο. Αυτές οι μοντέρνες γλάστρες γλυπτικήέχουν σχεδιαστεί από την Score + Solder  και είναι μια σύγχρονη προσθήκη για οποιοδήποτε σπίτι που δεν διαθέτει μια πράσινη γωνιά. Τα γλυπτά από γυαλί εξαιρετικά πρωτότυπα, έρχονται σε διαφορετικά σχήματα και είναι εύκολο να τα κρεμάσετε οπουδήποτε στο σπίτι. Εκτός από το να έχουν το φυτό σας σε ένα κατάλληλο περιβάλλον, τα προϊόντα αυτά έχουν επίσης μια φανταστικό αισθητικό αποτέλεσμα. Παρέχουν μια καλαίσθητη σύγχρονη προσθήκη για αυτούς που αγαπούν να έχουν το σπίτι τους  διακοσμημένο με σύγχρονο τρόπο.
Οι τιμές ποικίλλουν, ανάλογα με το μοντέλο, το μικρό κύβος για παράδειγμα είναι $ 110 και το μεγάλο-$ 130. Προφανώς, οι καλλιεργητές  πωλούνται σε πολύ γρήγορο ρυθμό, έτσι ώστε οι άνθρωποι διαχειρίζονται την επίσημη ιστοσελίδα της ανακοίνωσε επόμενη παραγγελίες τους, θα γίνεται στα μέσα Οκτωβρίου. Έχετε βρει λοιπόν μια καλή εναλλακτική λύση για τις παραδοσιακές γλάστρες;






ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.