Ψάχνετε έναν τρόπο για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης ενός δείπνου ή για οποιαδήποτε άλλη περίσταση; Ψάχνοντας στο διαδίκτυο συναντήσαμε ένα πολύ έξυπνο σχέδιο: το μενού μαυροπίνακας. Ξέρετε αυτά τα μενού μερικές φορές γραμμένα σε ένα πλοίο έξω από τα εστιατόρια ή τα καταστήματα; Εκεί δεν φαίνονται τόσο πρωτότυπα και διασκεδαστικά, αλλά όταν γίνετε με έξυπνο τρόπο μέσα στο σπίτι μας αλλάζει το θέμα.

Η ιδέα είναι βασικά η ίδια. Το έργο αυτό σας δείχνει πώς να κάνετε ένα μενού μαυροπίνακα στο σπίτι σας. Μπορείτε να το φτιάξετε στην κουζίνα, στην τραπεζαρία ή το καθιστικό, και η ιδέα μπορεί να επεκταθεί και να προσαρμοστεί και για άλλους σκοπούς. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως θα καταφέρετε να το κάνετε αυτό. Εάν έχετε μια ντουλάπα ή ντουλάπι που δεν κάνει πραγματικά μια διακοσμητική διαφορά στο σπίτι σας ίσως είναι καιρός για μια αλλαγή.

Πρώτα πλύνετε και καθαρίστε καλά την πλευρά που θα χρησιμοποιείτε για το έργο αυτό, ώστε να την προετοιμάσετε για το χρώμα. Στη συνέχεια, με μια αυτοκόλλητη χάρτινη ταινία σχεδιάζεστε το περίγραμα του χώρου εργασίας. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αρχίσετε να το βάφετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαύρο χρώμα μαυροπίνακα και ένα μικρό ρολό για λεία επιφάνεια. Τώρα το δύσκολο μέρος: η αναμονή.

Μετά την εφαρμογή από τρία χέρια μπογιά αφήστε το να στεγνώσει για τρεις ημέρες. Στη συνέχεια, αφαιρέστε την ταινία και έχετε σχεδόν τελειώσει. Μπορείτε επίσης να κόψετε μερικά γράμματα βινυλίου και να τα κολλήσετε πριν αρχίσετε να γράφετε το μενού. Λοιπόν αυτό ήταν τώρα είστε έτοιμοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.