Μπορεί να ακούγετε χαζό “Διακόσμηση με αυτοκόλλητες χάρτινες ταινίες” όμως είναι μια υπέροχη ιδέα να διακόσμήσουμε ένα άδειο τοίχο στο σπίτι μας, ή κάποιο αντικείμενο, ή και έπιπλο. Οι δημιουργείες που μπορείτε να κάνετε είναι αμέτρητες και σταματούν στην φαντασία του καθενός και στο πως θα καταφέρει να συνδυάσει ταινίες και χρώματα τα το επιθυμιτό αποτέλεσμα. Τα Washi tapes είναι βασικά  σχέδια, ημι-διαφανή κολλητικών ταινιών που δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία. Έρχεται σε όλα τα είδη των χρωμάτων, σχεδίων, και  πλάτη ώστε να μπορείτε να διακοσμήσετε ό, τι θέλετε με την καρδιά σας!

Για το γάμο σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τις προσκλήσεις σας. Είναι ένας γλυκός και εξαιρετικά εύκολος τρόπο να βάλει χρώμα στο σχεδιο σας.
Τελευταία έχουν κυκλοφορήσει και κάποιες αυτοκόλλητες ταινίες μεγάλου μεγέθους ιδικά για τοίχους ώστε να κάνετε στα δωμάτια σας τις δικές σας δημιουργίες. Εμείς παρακάτω έχουμε κάποιες εικόνες για’σας που ελπίζουμε να αποτελέσουν έπνευση για τις δικές σας διακοσμήσεις. Αν και έσεις έχετε κάτι δικός σας να παρουσιάσετε σείλτε την φωτογραφία της δημιουργίας σας και εμεις θα την προσθέσουμε εδώ.

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πόπη γειά σου, ευχαριστώ κατ’αρχην για τα καλα σου λόγια. Γενικά υπάρχει ένα θέμα για το πυ βρήσκουμε στην Ελλάδα δίαφορα πράγματα. Δεν ξέρω να σου πω που θα τις βρείς εδώ αλλα μπορεις άνετα να τις παραγγείλεις απο το ιντερνετ πχ απο το Amazon σαν Washi tapes που είναι και αξιόπιστο σιτε. Καλή επιτυχία…..

  1. ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    • Σοφία γεια σου,
      Δεν ξέρω που να σου πω οτι Υπάρχουν στην Ελλάδα αλλα μπορείς να αγοράσεις ηλεκτρονικά απο το Amazon ή και απο το ebay
      πατα αν θες τα λινκ εχω κανει την αναζήτηση εγώ. Η μπορείς να τα αναζητήσεις σαν Washi tapes
      Ελπίζω να βοήθησα

  2. Καλη Χρονια με υγεία

    Ενδιαφέρομαι για ταινίες διακοσμησης γίγαντες. Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να προμηθευτω?
    Ευχαριστω πολύ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.