Αυτό είναι ένα ακόμη ενδιαφέρον έργο  για να δοκιμάσετε να κάνετε μόνοι σας. Είναι ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό τραπεζάκι με ένα υπέροχο κεντρικό μέρος για φυτά. Είναι, επίσης, ένα απλό έργο. Το τραπεζάκι είναι μικρών διαστάσεων και είναι κατασκευασμένο από ένα παλιό  ναυτιλιακό κασόνι και κάποια άλλα παραπροϊόντα του ξύλου. Με αυτά τα υλικά και μόνο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο τραπέζι για το αίθριο ή τον κήπο σας.
Για να είστε σε θέση να κάνετε αυτό το τραπεζάκι, πρώτα θα πρέπει να βρείτε ένα κασόνι της ναυτιλίας και  πολλές βίδες και καρφιά. Ένα διαμέρισμα έχει δημιουργηθεί στη μέση αυτόυ. Μπορείτε να το δείτε αν παρατηρήσετε  το ανοιχτό χρώμα του ξύλου. Σε αυτό το διαμέρισμα  θα δημιουργηθεί ένας μικρός κήπος.

Αφού συναρμολογήσουμε όλα τα κομμάτια μαζί καλό είναι να προσπαθήσουμε να κρύψουμε τις βίδες, ωστόσο, για τα πόδια μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνουμε αυτό. Αφού ολοκληρώσετε την κατασκευή του τραπεζιού μπορείτε να το χρωματίσετε επίσης για να δείχνει ακόμη πιο όμορφο. Μετά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τα φυτά. Ανοίξτε με το τρυπάνι μερικές τρύπες στον πάτο και  χρησιμοποιήστε ένα στρώμα αμμοχάλικου για για να μπορούν αυτά να στραγγίζουν τέλεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.