έπιπλα που μεταμορφώνονταιΣχέδια επίπλων που μετατρέπονται φτιάχνονται συνεχώς για να βοηθήσουν την παροχή της συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς διακόσμησης του σπιτιού με  επιλογές που είναι καλύτερα προσαρμοσμένες στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Συγκρότημα πολυκατοικιών και  μικρότεροι χώροι και σπίτια σημαίνουν λιγότερος χώρος για να χωρέσει όλα τα απαραίτητα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Ως εκ τούτου, αξιοποιώντας στο έπακρο ότι διαθέσιμο χώρο υπάρχει  είναι το κλειδί για να εκμεταλλευτείτε  εργονομικά κατάλληλα  το χώρο σας όσο το δυνατόν.

Υπάρχουν μια σειρά από ενδιαφέροντα σχέδια που κυμαίνονται από την θέση που μεταμορφώνεται σε ένα χώρο όπως καναπέδες που επεκτείνονται για να φιλοξενήσουν περισσότερους επισκέπτες. Η έννοια ενός οργανικού σχεδιασμού των προϊόντων είναι κάτι στο οποίο δεν επικεντρώθηκε πραγματικά το κύριο ρεύμα της βιομηχανίας επίπλων. Αυτά τα σχέδια επίπλων που μετατρέπονται όμως θα σας γλιτώσουν από αρκετό τρέξιμο και χρήματα, αλλάζοντας ταυτόχρονα μυαλά και ιδέες και κάνοντας τους καταναλωτές  να γνωρίζουν ότι μπορούν να έχουν περισσότερα με λιγότερα.
έπιπλα που μεταμορφώνονται1 έπιπλα που μεταμορφώνονται2 έπιπλα που μεταμορφώνονται-καναπέςΟ Hocky είναι ένας έργονομικός όσον αφορά την μορφή του καναπές του οποίου κύριος στόχος είναι να εξασφαλιστεί η υψηλή λειτουργικότητα και άνεση για οικιακή χρήση.

έπιπλα που μεταμορφώνονται-καναπές4 έπιπλα που μεταμορφώνονται-καναπές3Cvetkovska είναι ένας ευέλικτος καναπές που εστιάζει τόσο στη μορφή όσο και στη λειτουργία. Μια απλή ιδέα, καναπέ που μπορεί να αναδιπλωθεί για να δημιουργήσετε ένα άλλο είδος της επιφάνειας που μπορεί να φιλοξενήσει είτε περισσότερους ανθρώπους ή ακόμη και να ενεργήσει ως ένα μικρό τραπέζι. VIA: behance.net

έπιπλα που μεταμορφώνονται 270degree έπιπλα που μεταμορφώνονται 270degree1 έπιπλα που μεταμορφώνονται 270degree2Το “270” είναι το τέλειο κομμάτι πολλαπλών χρήσεων για συμπαγείς χώρους και σύγχρονα γραφεία, αβίαστη  μετάβαση από κάθισμα σε θέση εργασίας με ένα απλό τράβηγμα ενός από τα πάνελ. Sankalpsinha.

έπιπλα που μεταμορφώνονται-τραπέζι έπιπλα που μεταμορφώνονται-τραπέζι1 έπιπλα που μεταμορφώνονται-τραπέζι2 έπιπλα που μεταμορφώνονται-τραπέζι3Ξεκινά ως ένα μικρό τραπέζι κονσόλα, αλλά γρήγορα μετατρέπεται σε μια μεγάλη τραπεζαρία αρκετά μεγάλη για να κάθισουν 10 άτομα. milanosmartliving.

Καναπές που μεταμορφώνετε Καναπές που μεταμορφώνετε1 Καναπές που μεταμορφώνετε2 Καναπές που μεταμορφώνετε3Καναπές που μεταμορφώνετε: designd-online

Παιδικό παγκάκι και τραμπάλα Παιδικό παγκάκι και τραμπάλα1 Παιδικό παγκάκι και τραμπάλα2 Παιδικό παγκάκι και τραμπάλα3Παιδικό παγκάκι και τραμπάλα: dvandirk.

Καναπές που μεταμορφώνετε σε τραπέζι Καναπές που μεταμορφώνετε σε τραπέζι1 Καναπές που μεταμορφώνετε σε τραπέζι2Καναπές που μεταμορφώνετε σε τραπέζι: Via: kononenkoid

boxetti-κουζίνα που αλλάζει boxetti-κουζίνα που αλλάζει1Κουζίνα που μεταμορφώνετε: boxetti

Καναπές ταξιδίουΚαναπές ταξιδίου: 7gadgets

Τραπέζι που αλλάζει ύφασμα Τραπέζι που αλλάζει ύφασμα1

Τραπέζι που αλλάζει ύφασμα: nobodyandco

Πολυμορφικό μαξιλάρι Πολυμορφικό μαξιλάρι1 Πολυμορφικό μαξιλάρι2Πολυμορφικό μαξιλάρι: gizmodo

Χcalypso Καναπέ με ραφιέρα Χcalypso Καναπέ με ραφιέρα1Χcalypso Καναπέ με ραφιέρα: peepculture.

Καρέκλες που γίνονται τραπεζάκι Καρέκλες που γίνονται τραπεζάκι1Καρέκλες που γίνονται τραπεζάκι: www.claudiosibille.com

Καναπές με άφθονο αποθηκευτικό χώρο Καναπές με άφθονο αποθηκευτικό χώρο1Καναπές με άφθονο αποθηκευτικό χώρο: singulier

Σαλόνι που μεταμορφώνετε Σαλόνι που μεταμορφώνετε1 Σαλόνι που μεταμορφώνετε2 Σαλόνι που μεταμορφώνετε3Σαλόνι που μεταμορφώνετε: nww-designaward.org

Αν διακόσμηση ήταν τόσο εύκολη όσο στη διαφήμιση της Lider Interiores τότε κάνει τα παντα να μοιάζουν τόσο εύκολά.

Ιδέες υπάρχουν χιλιάδες γιαυτό και θα επανέλθουμε…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.