Πολλοί από εμάς έχουμε περισσότερα αναγκαία πράγματα από ότι θα μπορούσε να φιλοξενήσει το διαμέρισμα μας, την ίδια στιγμή που προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χώρο για μια πιό άνετη διαβίωση. Γιαυτό τον λόγο θα ήθελα να σας παρουσιάσω κάποιες ενδιαφέρουσες λύσεις που θα μπορούσαν να είναι πολύ πρακτικές για μικρά δωμάτια. Η κύρια ιδέα όλων αυτών των επίπλων είναι η έξυπνη διαχείρηση όλων των διαθέσιμων χώρων. Για παράδειγμα θα μπορούσατε να βρείτε παρακάτω ένα μοντέρνο έπιπλο σε άσπρο μαύρο με πολλά συρτάρια το οποίο να λύσει εύκολα το πρόβλημα αποθήκευσης. Υπάρχουν ακόμη πρακτικά έπιπλα ‘οπως πτυσσόμενα κρεβάτια και τραπέζια, επεκτάσιμοι καναπέδες, τα οποία είναι από τα πιό απαραίτητα στοιχεία για μικρά δωμάτια. Παρακάτω λοιπον μπορείτε να δείτε κάποιες ιδέες  από τα πιό πρακτικά έπιπλα που δέν είναι μόνο λειτουργικά, αλλά επίσης και πολύ μοντέρνα και κομψά.

Posted in digsdigs.com

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά δε θα ήταν πιο χρήσιμο να γράψετε κ που τα βρίσκουμε… πολύ αμφιβάλλω αν θα υπάρχουν στην Ελλάδα, απ’ όσο γνωρίζω είναι Νέα Υόρκη και πανάκριβα!
    … ή μήπως αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην ελληνική αγορά.

    • Έχεις δίκιο πολλά από αυτά δεν τα βρίσκεις στην Ελλάδα απλά εμείς εδώ ενημερώνουμε για το τι ιδέες υπάρχουν. Κάποια ισως να τα δούμε σύντομα και εδώ. Ακόμη αν σας αρεσει κάτι μπορείτε να ζητησετε από κάποιο κατασκευαστη ή μαραγκό να φτίαξει κάτι παρόμοιο και ίσως προσαρμοσμένο περισσότερο στις δικές σας ανάγκες.

  2. Πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα ιδίως αν μας πληροφορήσετε τεχνίτες και τόπους όπου μπορούμε να τα παραγγείλουμε στην Αθήνα. Εννοείται και με συμφέρουσες τιμές, διότι όντως στην Ν.Υ. είναι απλησίαστες και εξωφρενικές και δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να είναι τόσο ακριβά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.