40 Μοναδικές ιδέες με φράχτες για τον κήπο σας

Οι ιδέες για μια μοναδική και πρωτότυπη περίφραξη του κήπου σας είναι ατελείωτες. Σκοπός του φράχτη είναι να εξασφαλίσει την ιδιωτικοποίηση του χώρου σας από περίεργα βλέμματα, αλλά και φυσικά να ομορφύνει τον χώρο σας. Οι ιδέες όπως είπαμε είναι άπειρες. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο ειδικό για την κατασκευή ενός φράχτη κήπου,ή αυλής ή και να προσπαθήσετε να τον φτιάξετε μόνοι σας. Τα υλικά τα οποία μπορεί να κατασκευαστή μπορεί να είναι το ξύλο, μεταλλικές κατασκευές, πέτρινες κατασκευές, καλάμια και καλαμωτές κ.α. Καλό είναι πριν αποφασίσετε τι θα φτιάξετε να σκεφτείτε το κόστος, και φυσικά την συντήρηση που θα χρειάζεται κατά καιρούς. Εμείς εδώ σήμερα έχουμε μαζέψει κάποιες όμορφες εικόνες με ιδέες για φράχτες για να σας δώσουν την έμπνευση που χρειάζεται  να ξεκινήσετε. Να είστε σίγουροι ότι θα επανέλθουμε με ακόμη περισσότερες ιδέες….

Images via: www.houzz.com

This entry was posted in Κήπος, Ταράτσα- Αίθριο and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to 40 Μοναδικές ιδέες με φράχτες για τον κήπο σας

 1. Βιβή says:

  Καλημέρα! Αν μπείτε στα περιεχόμενα του παρακάτω βιβλίου (δεν υπήρχε τρόπος να απομονώσω τη φωτογραφία) θα βρείτε μια πολύ πρωτότυπη ιδέα για φράχτη. Πραγματικά δημιουργική και πολύχρωμη!

  http://www.amazon.de/Meine-bunte-Welt-Individuelle-Gestaltungsideen/dp/3772468098/ref=pd_ybh_22

  • Colorman says:

   Βιβή σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση…μια πολύ όμορφη και πολύχρωμη ιδέα για όποιον θέλει να ακολουθήσει τον σύνδεσμο και να δεί την εικόνα.

 2. Pingback: Φυτεύοντας στον τοίχο: Ενδιαφέρουσες ιδέες | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*