Πρακτικές και ασυνήθιστες ταπετσαρίες για καταπληκτικές επικαλύψεις τοίχου

διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες1

Οι επενδύσεις τοίχων διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο να προσφέρουν στο σπίτι σας μια εντελώς νέα και φρέσκια εμφάνιση. Σήμερα, οι επενδύσεις τοίχων έχουν μεγάλη ποικιλία υφών και σχεδίων που μπορούν να ταιριάζουν στη διάθεση και τη γεύση του καθενός.

Οι επενδύσεις τοίχων Glamora πλένονται, είναι ανθεκτικές στην φωτιά, ανθεκτικές στις κρούσεις, ανακυκλώσιμες και αναπνέουσες, αφού εκτυπώνονται χρησιμοποιώντας φιλικές προς το περιβάλλον, άοσμες μελάνες. Οι πρωτοποριακές τους βάσεις εκτύπωσης είναι σχεδιασμένες να είναι ανθεκτικές στη χρήση καθώς και ανθεκτικές στη φθορά.

Floral τοιχογραφίες: Η τέλεια προσθήκη σε οποιοδήποτε σαλόνι

 

Η εγκατάσταση των προϊόντων Glamora είναι εύκολη και γρήγορη χάρη στον τύπο υφής και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται. Οι ταπετσαρίες τους διατίθενται σε μια εκπληκτική ποικιλία χρωμάτων, μοτίβων, υφών και τελειωμάτων που παρέχουν διαφορετικά εφέ. Οι περισσότεροι μιμούνται εφέ χρώματος, οπότε θα πρέπει να θεωρήσετε ως λύση πριν σκεφτείτε να βάψετε τους τοίχους σας.

Ταπετσαρία στην κουζίνα – 44 ιδέες για τις πιο κομψές και μοντέρνες λύσεις

 

ΗGlamora ερμηνεύει την κάλυψη των τοίχων ως εκφραστικό σύμπαν ικανό να μεταμορφώσει οποιοδήποτε οικιακό, επαγγελματικό ή συλλογικό χώρο, βρίσκοντας έμπνευση σε όλα όσα μας περιβάλλουν. Αυτές οι επενδύσεις τοίχων είναι ιδανικές για κάθε τοποθεσία και δίνουν στους χώρους μια μοντέρνα προσωπικότητα.

διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες2 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες3 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες4 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες5 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες6 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες7 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες8 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες9 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες10 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες11 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες12 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες13 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες14 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες15 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες16 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες17 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες18 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες19 διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες20

This entry was posted in Μοντέρνα διακόσμηση, Μοντέρνα και ασυνήθιστα, Ταπετσαρίες and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Πρακτικές και ασυνήθιστες ταπετσαρίες για καταπληκτικές επικαλύψεις τοίχου

  1. Pingback: 20 Ανδρικά υπνοδωμάτια που θα καταπλήξουν και τις γυναίκες επίσης | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

  2. Pingback: 20 Ανδρικά υπνοδωμάτια που θα καταπλήξουν και τις γυναίκες επίσης | Αερικές Εποχές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*