Παραμυθένιο Dusty Rose – ιδέες χρώματος για ένα ρομαντικό σπίτι

Dusty Rose

Dusty Rose (σκονισμένο τριανταφυλλί) ιδέες χρώματος για ένα ρομαντικό σπίτι

 Tα χρώματα Dusty (σκονισμένα ή ξεπλυμένα σε ελεύθερη μεταφραση) είναι μια σιωπηλή μόδα τα τελευταία χρόνια. Τα σκουρόχρωμα χρώματα, τέτοιου τύπου, δίνουν στο μάτι σας μια όψη χαλάρωσης και ξεκούρασης. Ένα από αυτά τα χρώματα είναι και το μαγικό dusty rose (σκονισμένο τριανταφυλλί).

Dusty Rose χρώμα

dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί20Μπορείτε να το συσχετίσετε με τη δεκαετία του ’80, αλλά αυτή η μαλακή σκιά του ροζ κάνει μια επιστροφή. Χρησιμοποιείται με γκρίζο-μπλε, βαθύ μοβ και γκρι άνθρακι, η απόχρωση φαίνεται κομψή και χαλαρή σε τάση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dusty Rose για να χρωματίσετε τους τοίχους του σπιτιού σας, την είσοδο, το χρώμα του καθιστικού ή το οικογενειακό δωμάτιο ή μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα σκονισμένο τριανταφυλλί για τον καναπέ σας.

Εάν θέλετε να ανανεώσετε το χρώμα του σπιτιού σας, μπορείτε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί1 dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί2 dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί3 dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί4 dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί5 dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί6 dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί7 dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί8 dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί9 dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί10 dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί11 dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί12 dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί13

Ίσως σας ενδιαφέρει και αυτό:

This entry was posted in Χρωματοπροτάσεις and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*