Διακοσμήστε το σπίτι σας με ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων

Ένα πολύχρωμο εσωτερικό ντεκόρ δεν είναι μόνο διασκέδαση ως προς το σχεδιασμό, αλλά και μια μεγάλη πηγή ενέργειας και έμπνευσης. Ένα πολύχρωμο δωμάτιο είναι ένα δυναμικό δωμάτιο. Φυσικά, δεν μπορούν όλα τα δωμάτια του σπιτιού  να υποστηρίξουν τέτοια πολύχρωμα ντεκόρ. Το υπνοδωμάτιο, για παράδειγμα, είναι  συνήθως η περιοχή του σπιτιού, που  παραμένει απλό και ουδέτερο εκτός και αν αυτό είναι το παιδικό. Αλλά  όλα τα άλλα δωμάτια θα μπορούσαμε να τα διακοσμήσουμε σίγουρα με μια πιο εύθυμη ματιά.

Οι δυνατότητες για την εισαγωγή χρώματος σε ένα δωμάτιο είναι ποικίλες. Θα μπορούσατε να βάψετε τους τοίχους σε ένα φωτεινό χρώμα ή ακόμα και σε πολλά χρώματα. Ένας ριγέ τοίχος θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κομβικό σημείο για την διακόσμηση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολύχρωμες ταπετσαρίες. Αλλά υπάρχουν επίσης πολυάριθμες άλλες λύσεις. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε  πολύχρωμα έπιπλα. Δεν χρειάζεται να είναι τίποτα το πολύπλοκο. Μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο μια σειρά από πολύχρωμα ράφια αποθήκευσης, το καθένα με ένα διαφορετικό χρώμα. Μπορεί επίσης να είναι ένα τολμηρό χρώμα του καναπέ ή κάποιες εντυπωσιακές καρέκλες.Στις παρακάτω εικόνες που έχουμε για σας μπορείτε να βρείτε ιδέες για να ενσωματώσετε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων στο σπίτι σας.

Κάντε κλικ στις παρακάτω εικόνε για περισσότερες ιδέες

 

Πηγή εικόνων Printerest

This entry was posted in Διακόσμηση, Διακοσμητικές ιδέες, Συνδυασμοί χρωμάτων and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Διακοσμήστε το σπίτι σας με ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων

  1. Pingback: Δροσερές ιδέες: Πως να Βάψετε ένα ανεμιστήρα ουράνιο τόξο | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*