Απίστευτες DIY ιδέες με φαναράκια που θα φωτίσουν τα Χριστούγεννα σας

Χριστουγεννιάτικα φαναράκια

Χριστουγεννιάτικα φαναράκια και όλα γίνονται πιο μαγικά

Τα φαναράκια των Χριστουγέννων συνδέονται με έναν πιο αθόρυβο διακοσμητικό ντεκόρ, έντονο φως, ζεστασιά και άνεση και, γιατί όχι, γιορτινή ατμόσφαιρα. Η ατμόσφαιρα ανάβει με ένα φανάρι και όλα γίνονται πιο μαγικά. Υπάρχουν τόνοι ιδεών για το πώς να φτιάξετε τα δικά σας φανάρια διακοπών, τα οποία σίγουρα θα απολαύσετε και θα βρείτε πανέμορφα. Μπορείτε να τα φτιάξετε από ξύλο, μέταλλο, βάζα ή χαρτί και να προσθέσετε διακοσμητικά Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο από λινάτσα: υπέροχες και απλές ιδέες

 

Αν δεν είστε στο DIY πνεύμα, μπορείτε να αγοράσετε μερικά παραδοσιακά φαναράκια από γυαλί και μαύρο μέταλλο και να προσθέσετε κεριά μέσα. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να μετακινήσετε το φανάρι γύρω, μέσα ή έξω, ανάλογα με το πού θέλετε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Μια άλλη μεγάλη ιδέα είναι να προσθέσετε cranberries στον πάγο και να κάνετε μερικά κεριά λιωσίματος για το κατώφλι σας. Τα κουκουναρια, τα καρύδια, οι νιφάδες χιονιού, οι χιονόμπαλες προσθέτουν ζεστή θαλπωρη στη χειμερινή σας ατμόσφαιρα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα μπροστά στο τζάκι σας. Καλη απολαυση.

Χριστουγεννιάτικα φαναράκια1 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια2 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια3 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια4 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια5 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια6 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια7 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια8 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια9 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια10 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια11 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια12 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια13 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια14 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια15 Χριστουγεννιάτικα φαναράκια16

This entry was posted in Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Απίστευτες DIY ιδέες με φαναράκια που θα φωτίσουν τα Χριστούγεννα σας

  1. Pingback: Χαριτωμένες DIY κατασκευές από κουμπιά για τα Χριστούγεννα | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*