Απίθανες διακοσμήσεις κήπου με ξύλινα καφάσια και κορμούς δέντρου

διακοσμήσεις κήπου με ξύλινα καφάσια και κορμούς δέντρουΕάν ο χώρος στην αυλή ή τον κήπο σας το επιτρέπει, εδώ είναι μερικές ιδέες για απίθανες διακοσμήσεις που μπορείτε με λίγη φαντασία να κάνετε μόνοι σας.

Κάθε μέρος είναι ωραίο αν ο κήπος του είναι διακοσμημένος με γούστο. Τα δέντρα, οι θάμνοι, τα λουλούδια και πλακόστρωτα δρομάκια είναι πολλά από τα διακοσμητικά αντικείμενά. Κάποιοι στολίζουν τους κήπους τους με πολλές γλάστρες ή διακοσμητικά από ξύλο.

Εγώ έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στα ξύλινα διακοσμητικά. Για το λόγο αυτό αποφασίσα σήμερα να σας παρουσιάσω μερικές απίθανες, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες ιδέες για τη διακόσμηση του κήπου και να αλλάξετε την εμφάνισή του με μόνο μερικά διακοσμητικά αντικείμενα που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα μόνοι σας.

Τι λέτε για την ιδέα να κάνετε από κορμούς δέντρου ή καφάσια, ένα μικροσκοπικό τρένο που θα κουβαλάει κάποιες γλάστρες σας.  Αν τα βάψετε σε φωτεινά χρώματα, θα είναι πόλος έλξης για τους φίλους σας και ειδικά για τα παιδιά. 

Δείτε τις ιδέες μας στις παρακάτω εικόνες.

διακοσμήσεις κήπου με ξύλινα καφάσια και κορμούς δέντρου1 διακοσμήσεις κήπου με ξύλινα καφάσια και κορμούς δέντρου2 διακοσμήσεις κήπου με ξύλινα καφάσια και κορμούς δέντρου3 διακοσμήσεις κήπου με ξύλινα καφάσια και κορμούς δέντρου4 διακοσμήσεις κήπου με ξύλινα καφάσια και κορμούς δέντρου5 διακοσμήσεις κήπου με ξύλινα καφάσια και κορμούς δέντρου6 διακοσμήσεις κήπου με ξύλινα καφάσια και κορμούς δέντρου7 διακοσμήσεις κήπου με ξύλινα καφάσια και κορμούς δέντρου8 διακοσμήσεις κήπου με ξύλινα καφάσια και κορμούς δέντρου9

This entry was posted in DIY, Κήπος and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*