Πώς να διακοσμήσετε μαγικά τη βεράντα σας σύμφωνα με το Feng Shui

Οι υποστηρικτές του Feng Shui λένε ότι ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία, όχι μόνο φέρνει ειρήνη, αλλά θετική ενέργεια και ποιότητα ζωής. Στη διακόσμηση, μπορούμε επίσης να το εφαρμόσουμε και να ακολουθήσουμε μερικές απλές συμβουλές για να έχουμε ένα σπίτι με μεγάλα οφέλη. Συγκεκριμένα, στη βεράντα, μπορούμε να στοιχηματίζουμε διακόσμηση, με στοιχεία της φύσης ή με καλούς προσανατολισμούς. Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες για να διακοσμήσετε τη βεράντα σας σύμφωνα με το feng shui.

32 Απολαυστικές ιδέες διακόσμησης καλοκαιρινής βεράντας

Μπορείτε να διακοσμήσετε μια βεράντα για να την κάνετε όμορφη ή μπορείτε να την διακοσμήσετε για να την κάνετε όμορη και επίσης να φροντίζετε για εσάς. Το Feng Shui έχει το κλειδί. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και αυτή την άνοιξη γεμίστε με θετική ενέργεια που περιβάλλεται από πράσινο.

Φυσικά στοιχεία

Το Feng Shui υπερασπίζεται την αναζήτηση ισορροπίας ως το κλειδί για μια πλήρη ζωή. Σύμφωνα με αυτή την αρχαία φιλοσοφία, είναι πολύ σημαντικό να συνδυάσουμε επιτυχώς αυτά τα 5 στοιχεία: το νερό, το ξύλο, το μέταλλο, τη γη και τη φωτιά, αν θέλουμε να επιτύχουμε ισορροπία στον κήπο μας. Για αυτό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στοιχεία όπως πισίνες, λίμνες, χώμα και υλικά όπως πέτρα.

Καλός προσανατολισμός

Προσανατολίστε τη βεράντα σας στην πλευρά όπου υπάρχουν καλύτερες προβολές και λαμβάνετε το φως του ήλιου. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Feng Shui, τα σπίτια που δέχονται το ηλιακό φως φτάνουν καλύτερα και πιο εύκολα στην ισορροπία και την αρμονία. Και ως εκ τούτου, τα μέλη ή οι κάτοικοι του σπιτιού έχουν μια πληρέστερη ζωή. Εάν από τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας βλέπετε πολύ ψηλά κτίρια, προσπαθήστε να τα εναρμονίσετε με φυτά και λουλούδια. Αυτό θα αντισταθμίσει αυτήν την έλλειψη ενέργειας.

Διακοσμήστε με φυτά και λουλούδια

Το Feng Shui υπερασπίζεται επίσης τα φυσικά στοιχεία του τόπου, καθώς και τα δέντρα, τα κλαδιά, τα φυτά και τα λουλούδια. Για μικρό χώρο, είτε έχετε κήπο είτε μπαλκόνι, μπορείτε πάντα να το προσαρμόσετε και να το γεμίσετε με λουλούδια και φυτά. Δεν έχετε καμία δικαιολογία: υπάρχουν επιλογές για όλους τους τύπους εξωτερικών χώρων.

Αναζητήστε ισορροπία

Η τοποθέτηση της διαμόρφωσης των στοιχείων βοηθά – σύμφωνα με το Feng Shui – να επιτύχει αρμονία στο σπίτι. Επίσης σε κήπους, μπαλκόνια, βεράντες και σε εξωτερικούς χώρους. Έτσι, εάν σκέφτεστε να διακοσμήσετε κάποιον από αυτούς τους χώρους, λάβετε υπόψη: επιλέξτε ουδέτερα χρώματα ή χρώματα που ενσωματώνονται καλά στη φύση, απαλλάξτε το χώρο από τις υπερβολές: το Feng Shui υπερασπίζεται το απλό και τελικά, προσπαθήστε να κάνετε τον καναπέ, το τραπέζι και τις καρέκλες να κρατούν κάποια αρμονία.

Το νερό ως συνδετικό στοιχείο

Το νερό είναι ένα στοιχείο καθαρισμού και μέσα από αυτό, μπορούμε να κυκλοφορήσουμε το chi ή αλλιώς την ενέργεια. Ως εκ τούτου, η φιλοσοφία του Feng Shui υπερασπίζεται την τοποθέτηση σιντριβανιών, λίμνες, πισίνες … κάθε στοιχείο που περιέχει νερό και το κυκλοφορεί προς τη σωστή κατεύθυνση θα μας βοηθήσει να μας θρέψει συναισθηματικά και πνευματικά.

φωτισμός

Το Feng Shui δεσμεύεται στον φωτισμό που βοηθά στη δημιουργία χώρων που προσκαλούν διαλογισμό και ξεκούραση. Επομένως, πρέπει να βρούμε μια ισορροπία στον τεχνητό φωτισμό και να αναζητήσουμε τεχνικές που παράγουν ενέργεια και ταυτόχρονα ένα χώρο χαλάρωσης. Ο έμμεσος φωτισμός τον βοηθά και φωτίζει και διαφορετικά σημεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Via

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.