ιδέες με πέτρινους τοίχουςΘέλετε να έχετε ένα αριστοκρατικό εσωτερικό, ρετρό ή και μοντέρνα; Αν αυτή είναι η περίπτωση που σας ενδιαφέρει, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με τους τοίχους. Οι εκτεθειμένοι πέτρινοι τοίχοι όλο και περισσότερο προτιμούνται στο σύγχρονο design. Δίνει μια εμφάνιση κάστρου” ή πανδοχείου και θυμίζει την εποχή της Αναγέννησης με μια λεπτή και τόσο κομψή εμφάνιση.

Αυτό το είδος της διακόσμησης τοίχων μπορούν να συνδυαστούν με έπιπλα από συμπαγές ξύλο, μεγάλους σφυρήλατους πολυελαίους σιδήρου, vintage χαλιά και μακρυές κουρτίνες. Ένα άλλο πολύ χαρακτηριστικό πράγμα είναι η ψηλή οροφή και τα γκρι χρώματα. Αλλά μην υποθέσετε ότι αν έχετε μια διακόσμηση με πέτρινο τοίχο, ότι τα υπόλοιπα έπιπλα θα πρέπει να είναι στο ίδιο πνεύμα.

Είναι απολύτως δυνατό να συνδυάσουμε αυτή την μόδα ντεκόρ τοίχων με μοντέρνα έπιπλα και σύγχρονη επίπλωση. Έτσι ώστε να είστε τολμηροί και δημιουργικοί και να δείξετε το προσωπικό σας γούστο.

Αν παρ ‘όλα αυτά, δεν έχετε ιδέες, σας προσφέρουμε την παρακάτω γκαλερί μας με πολλά παραδείγματα σε εικόνες, οι οποίες θα σας εμπνεύσουν για να επιλέξετε ένα ντεκόρ πέτρινου τοίχου.ιδέες με πέτρινους τοίχους (2) ιδέες με πέτρινους τοίχους (3) ιδέες με πέτρινους τοίχους (4) ιδέες με πέτρινους τοίχους (5) ιδέες με πέτρινους τοίχους (6) ιδέες με πέτρινους τοίχους (7) ιδέες με πέτρινους τοίχους (8) ιδέες με πέτρινους τοίχους (9) ιδέες με πέτρινους τοίχους (10) ιδέες με πέτρινους τοίχους (11) ιδέες με πέτρινους τοίχους (12) ιδέες με πέτρινους τοίχους (13) ιδέες με πέτρινους τοίχους (14) ιδέες με πέτρινους τοίχους (15) ιδέες με πέτρινους τοίχους (16) ιδέες με πέτρινους τοίχους (17) ιδέες με πέτρινους τοίχους (18) ιδέες με πέτρινους τοίχους (19) ιδέες με πέτρινους τοίχους (20) ιδέες με πέτρινους τοίχους (21) ιδέες με πέτρινους τοίχους (22) ιδέες με πέτρινους τοίχους (23) ιδέες με πέτρινους τοίχους (24) ιδέες με πέτρινους τοίχους (25) ιδέες με πέτρινους τοίχους (26) ιδέες με πέτρινους τοίχους (27) ιδέες με πέτρινους τοίχους (28) ιδέες με πέτρινους τοίχους (29) ιδέες με πέτρινους τοίχους (30) ιδέες με πέτρινους τοίχους (31) ιδέες με πέτρινους τοίχους (32) ιδέες με πέτρινους τοίχους (33) ιδέες με πέτρινους τοίχους (34) ιδέες με πέτρινους τοίχους (35) ιδέες με πέτρινους τοίχους (36) ιδέες με πέτρινους τοίχους (37) ιδέες με πέτρινους τοίχους (38) ιδέες με πέτρινους τοίχους (39) ιδέες με πέτρινους τοίχους (40) ιδέες με πέτρινους τοίχους (41) ιδέες με πέτρινους τοίχους (42) ιδέες με πέτρινους τοίχους (43) ιδέες με πέτρινους τοίχους (44) ιδέες με πέτρινους τοίχους (45) ιδέες με πέτρινους τοίχους (46) ιδέες με πέτρινους τοίχους (47) ιδέες με πέτρινους τοίχους (48) ιδέες με πέτρινους τοίχους (49) ιδέες με πέτρινους τοίχους (50) ιδέες με πέτρινους τοίχους (51) ιδέες με πέτρινους τοίχους (52) ιδέες με πέτρινους τοίχους (53) ιδέες με πέτρινους τοίχους (54) ιδέες με πέτρινους τοίχους (55) ιδέες με πέτρινους τοίχους (56) ιδέες με πέτρινους τοίχους (57) ιδέες με πέτρινους τοίχους (58)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.