Δεν είναι πλέον μυστικό ότι τα χρώματα μπορούν αλλάξουν δραματικά  την εικόνα κάθε χώρου, και είναι πάντα μια έκπληξη και χαρά όταν ανακαλύπτεις νέους χρωματικούς συνδυασμούς που δεν είχες σκεφτεί ποτέ αλλά κάνουν το χώρο σας πραγματικά να ξεχωρίζει. Σήμερα, θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς μια ουδέτερη απόχρωση συν ένα πρωτεύον χρώμα πάνε τόσο καλά μαζί που δημιουργούν ένα πανέμορφο  στυλ που σίγουρα θα θέλατε να δοκιμάσετε και στα δικά σας δωμάτια. Το γκρι και το κίτρινο. Το γκρι αποδεικνύεται ότι είναι μια μοντέρνα απόχρωση όχι μόνο στο χώρο της μόδας, αλλά και όσον αφορά την εσωτερική διακόσμηση. Δίνει βάθος σε λεπτές αποχρώσεις και κάνει τολμηρές ποπ διακοσμήσεις.
Παρά το γεγονός ότι είναι ένα πολύ δημοφιλές χρώμα για εξωτερικούς χρωματικούς συνδυασμούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εσωτερική διακόσμηση πάρα πολύ. Δεν είναι τόσο  δραματικό, όπως το μαύρο και το άσπρο, και είναι καλό να το χρησιμοποιήσετε με άλλα χρώματα. Το χρώμα αυτό συνδυάζετε με ατελείωτες αποχρώσεις, ανάλογα με το τι θέλετε να επιτύχετε και λαμβάνοντας υπόψη σας ότι κάθε συγκεκριμένη απόχρωση μπορεί να προκαλέσει πολύ διαφορετικά συναισθήματα, που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην διάθεση σας. Από την άλλη πλευρά, το κίτρινο είναι το χρώμα που τραβάει την προσοχή. Φωτεινό και χαρούμενο, φέρνει αισιόδοξα συναισθήματα. Δεν έχει σημασία ο χώρος που θέλετε να σχεδιάσετε (κουζίνα, υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μπάνιο, κλπ), το γκρι συνδυασμένο με κάθε απόχρωση του κίτρινου μπορεί να ζωντανέψει και να βάλει τη σφραγίδα του και το προσωπικό σας ύφος σε αυτό. Παρουσιάζοντας μια τέτοια παλέτα χρωμάτων στους εσωτερικούς χώρους σας, μπορεί να οδηγήσει σε μια απροσδόκητα καταπληκτική εμφάνιση, αρκεί να διατηρήσετε την ορθή ισορροπία στις μεταξύ τους αναλογίες.
Χρησιμοποιόντας σωστά μια γκρίζα βάση στο σχεδιασμό, το κίτρινο μπορεί να προσθέσει μια ζεστή λάμψη και μια ευχάριστη νότα του χρώματος, δίνοντας έτσι μια κάπως περίεργη και ελκυστική όψη σε κάθε χώρο. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε πιο ανοιχτές αποχρώσεις σε μεγάλες επιφάνειες και πιο σκούρες αποχρώσεις για τις μικρές. Σοφιστικέ αλλά πολύ φιλόξενος, αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί πολύ καλά με κάθε εσωτερικό στυλ. Η αντίθεση μεταξύ γκρι και κίτρινου δίνει μια λεπτή κομψότητα, δημιουργώντας μια καθαρή και δροσερή εμφάνιση ανά πάσα στιγμή. Εδώ έχουμε μερικές ιδέες για το πόσο όμορφα και ουδέτερα δείχνουν γκρι και κίτρινο μαζί. Αυτά τα δωμάτια περνάνε κάθε άλλο παρά απαρατήρητα. Απολαύστε τα!

Images via: designlike.com & Printerest

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.