Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο27Στη μέση του χειμώνα είναι τόσο ευχάριστο να σκεφτούμε τα καταπληκτικά αρώματα της άνοιξης και τα χρώματα του καλοκαιριού. Μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε για το πώς να διακοσμήσετε αυλή σας και γενικά τους εξωτερικούς σας χώρους. Αν αγαπάτε τα παστέλ χρώματα, επιλέξτε ροζ ή μπλε για το χώρο σας – υπάρχουν πολλοί ρομαντικοί και χαλαρωτικοί συνδυασμοί. Για μια πιο χαλαρωτική ατμόσφαιρα συνδυάστε απαλά χρώματα  με λευκό ή μπεζ. Για μια όμορφη αντίθεση μπλε και κίτρινο, κόκκινο και λευκό. Ένας απλούστερος τρόπος για να διακοσμήσετε το αίθριο είναι να προσθέσετε ένα ροζ τραπεζομάντιλο ή μερικά μαξιλάρια του χρώματος που χρειάζεστε. Ή ακόμη μπορείτε να δημιουργήστε ένα υπέροχο αίθριο με πολύχρωμα ροζ ή μπλε έπιπλα και ουδέτερους τόνους. Δείτε για περισσότερες ιδέες και συνδυασμούς στις παρακάτω εικόνες.

Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο2 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο3 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο4 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο5Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο1 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο6 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο7Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο8 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο9 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο10 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο11Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο13 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο14 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο15 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο16Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο17 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο18 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο19 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο20Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο21 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο22 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο23Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο24 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο25 Παστέλ Ιδέες Σχεδιασμού για Αίθριο26
Images via: pinterest

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.