Η προσωπικότητα και η αισθητική του κάθε σπιτιού  επηρεάζεται σοβαρά από τη σχέση της με τον εξωτερικό χώρο. Στην περίπτωση των μεγάλων οικιστικών έργων, αυτή η εσωτερική-εξωτερική σύνδεση είναι πολύ εύκολο να επιτευχθεί, ειδικά εάν υπάρχει συμμετοχή στον κήπο. Αλλά τι μπορεί κάποιος να κάνει όταν έρχεται αντιμέτωπος με ένα περιορισμένο χώρο; Πιστεύουμε ότι μια λύση στο πρόβλημα αυτό θα πρέπει να δώσουν μεγάλη σημασία στο σχεδιασμο του υπαίθριο χώρου που θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως χαλάρωτικος, και που θα ήταν σε ισχυρή σχέση με τον υπόλοιπο σχεδιασμό του διαμερίσματος. Για σήμερα έχουμε συγκεντρώσει αρκετές καταπληκτικές ιδέες για βεράντες που πιστεύουμε ότι είναι μια καλή πηγή έμπνευσης. Είτε μιλάμε για ένα μπαλκόνι, μια στέγη ή ένα σαφώς καθορισμένο χώρο στο ισόγειο, αυτές οι διαφορετικές ιδέες θα πρέπει να χρησιμεύσουν ως σημείο εκκίνησης κατά τη διακόσμηση. Προσπαθήσαμε να βρούμε διαφορετικές σχεδιαστικές προτάσεις, οι περισσότερες από αυτές  είναι κατάλληλες για σύγχρονα διαμερίσματα, αλλά υπάρχουν και μερικές ενδιαφέρουσες για παραδοσιακά σχέδια. καθώς και. Καλή διασκέδαση λοιπόν καθώς θα εξερευνάτε τις σχεδιαστικες αυτές προτάσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για εσωτερικούς κήπους – αίθρια, όπου ο ουρανός έρχεται απ’ ευθείας μέσα στο σπίτι, υπάρχουν και εκεί λύσεις δημιουργίας …

    • Ναι υπάρχουν και από οτι είδα και στην σελίδα σας είναι πολύ πρακτικές και με καταπληκτικό σχεδιασμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.