Είναι καιρός να ξεχάσετε το επίπεδο χρώμα! Δώστε τους τοίχους σας μια δροσερή εμφάνιση με αστικού τύπου ταπετσαρίες από την εταιρία Cole & Son – η συλλογή Fornasetti  φέρνει τους τοίχους σας στην πρώτη γραμμή με αυτά τα τολμηρά νέα σχέδια, και φροντίζει να τραβήξει  την προσοχή σας όπως έκανε και με την δική μας.

Μας άρεσαν περισσότερο:
Η Mediterranea ταπετσαρία που είναι μια σκηνή της πόλης, γεμάτη με κτίρια. Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε, μια κοντινή ματιά κρατά το μάτι σας ενώ όταν κινείσται μακριά θα εκτιμήσετε το γραφικό μοτίβο της, διαθέσιμη σε μαύρο και άσπρο ή καφέ και μαύρο. Η Malachite είναι εμπνευσμένη από τη φυσική πέτρα, και μεταφράζεται σε ένα γραφικό μοτίβο στο σύγχρονο μαύρο και άσπρο ή το τολμηρό με  πραγματικό μαλαχίτη πράσινο-μαύρο, καφέ-και-μαύρο, γκρι ή άμμο τόνους. Η Ex Libris είναι μια δροσερή βιβλιοθήκη ταπετσαρία-εμπνευσμένο σχέδιο της ράχης του βιβλίου, διαφορετικά μεγέθη, σε ευθεία και σε μια γωνία. Σίγουρα θα την αγαπήσουν οι λάτρεις του βιβλίου.

Η σειρά Fornasetti έχει τόσες πολλές διαφορετικές ταπετσαρίες, μπορείτε να δείτε ολόκληρη την αστική συλλογή ταπετσαρία στην ιστοσελίδα της εταιρίας Cole & Son.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. geia sas! apenadi apo to spiti mou iparxei ena egateleimeno spiti tou opoiou o enas toixos einai fatsa karta sto para8iro tis kouzinas mou k apenadi apo tin mikri mou aulitsa. 8elw na ton diakosmisw yia na min fenetai toso xalia. skeftika tipou wallpaper yia na kalifthei olos o toixos me xrwma. ginetai auto? exete na mou protinete mia oikonomiki lisi?

    • Lori δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπεις από το σπίτι σου. Αν μπορούσες να στείλεις καποιες φωτογραφίες για να καταλάβω και να σου πω την γνώμη μου. Αν μπορείς να κάνεις επεμβάσεις στον ξένο φανταζομαι τοίχο , θα βρείς πολλές ιδέες. Η πιό οικονομική είναι να τον βάψεις με κάποιο χρώμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.