διακόσμηση με κοχύλια

Επιστρέφοντας από τις διακοπές στη θάλασσα, σχεδόν όλοι φέρνουν μαζί τους μια τσάντα από κοχύλια. Αλλά πιο συχνά αυτά τα κοχύλια είναι κυριολεκτικά άχρηστα, αφού λίγες μέρες αργότερα ρίχνονται κάπου στο μακρινό ράφι. Αλλά μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό υλικό για πρωτότυπα χειροτεχνήματα που θα διακοσμήσουν το εσωτερικό και θα είναι μια θαυμάσια υπενθύμιση του καλοκαιριού.

10 Όμορφες diy ιδέες με κηροπήγια εμπνευσμένα από την παραλία

Ανανεώστε το παλιό βάζο και μετατρέψτε το σε κάτι πραγματικά μοναδικό και κομψό θα βοηθήσει λίγος σπάγγος και μια χούφτα κοχύλια. Για να εφαρμόσετε μια τέτοια ιδέα, η επιφάνεια του αγγείου πρέπει να καλυφθεί με ένα αστάρι, έπειτα με κόλλα, τυλιγμένο ήπια με το σπάγγο, και στο κέντρο να τοποθετεί μια σύνθεση από κοχύλια.

Δείτε πολύ περισσότερες ιδέες και πάρτε έμπνευση στις παρακάτω εικόνες.

διακόσμηση με κοχύλια1 διακόσμηση με κοχύλια2 διακόσμηση με κοχύλια3 διακόσμηση με κοχύλια4 διακόσμηση με κοχύλια5 διακόσμηση με κοχύλια6 διακόσμηση με κοχύλια7 διακόσμηση με κοχύλια8 διακόσμηση με κοχύλια9 διακόσμηση με κοχύλια10 διακόσμηση με κοχύλια11 διακόσμηση με κοχύλια12 διακόσμηση με κοχύλια13 διακόσμηση με κοχύλια14 διακόσμηση με κοχύλια15 διακόσμηση με κοχύλια16 διακόσμηση με κοχύλια17 διακόσμηση με κοχύλια18

novate.ru

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.