Συχνά έχουμε στα άρθρα μας παρουσιάσεις σπιτιών και αυτό το κάνουμε περισσότερο για να σας παρουσιάσουμε κάποιες εικόνες και από εκεί εσείς να δείτε διακόσμητικές ιδέες που ίσως να θελήσετε να χρησημοποιήσετε και στην δική σας διακόσμηση.
Αν σας αρέσουν τα πολλά διαφορετικά εξαρτήματα διαφόρων χρωμάτων και δεν ξέρετε πώς να τα συνδυάσετε – πρώτα απ ‘όλα, χρησιμοποιήστε λευκό χρώμα για τους τοίχους σας. Ένα ωραίο παράδειγμα είναι στις παρακάτω εικόνες το όμορφο αυτό διαμέρισμα στο Λονδίνο. Οι τοίχοι είναι λευκοί, αλλά όλα αυτά τα πολύχρωμα έπιπλα και αξεσουάρ αφήνουν μια φανταστική φωτεινή εντύπωση. Κίτρινες καρέκλες, μπλε καναπέδες , κόκκινα μαξιλάρια και εξωπραγματικός φωτισμός κάνει μια καταπληκτική εντύπωση! Εδώ μπορείτε να δείτε  κλασικούς  πολυελαίους και pop-art εικόνες σε ένα δωμάτιο, με φουτουριστικά έπιπλα και στοιχεία και ένα παραδοσιακό τζάκι στο σαλόνι, μινιμαλιστικές μπλε και κόκκινες λάμπες μαζί με ένα παραδοσιακό καναπέ. Αυτό το μείγμα των χρωμάτων, τα στυλ, τα εμπορικά σήματα και τα έργα του σχεδιαστή είναι τρελά, αλλά φαίνονται τόσο καλά σε αυτό το χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.