ροζ και πράσινοι συνδυασμοί χρωμάτων για την εξωτερική διακόσμηση1Το Ροζ είναι ένα χρώμα  εξαιρετικό για διακόσμηση την άνοιξη και το καλοκαίρι. Φέρνει ρομαντισμό και τρυφερότητα στους εξωτερικούς χώρους διαβίωσης σας. Ροζ και πράσινοι συνδυασμοί χρωμάτων κάνουν θαύματα, προσθέτοντας γοητευτικές και τολμηρές αντιθέσεις σε μπαλκόνια, βεράντες και μικρές αυλές, ιδέες σε ροζ και πράσινους συνδυασμούς χρωμάτων δείχνουω φρεσκάδα και απαλή εορταστική, και τρυφερό ατμόσφαιρα. Σε συνδυασμό με λευκές ιδέες διακόσμησης, μετατρέπουν μικρά υπαίθρια δωμάτια, μπαλκόνια και αυλές σε όμορφους εξωτερικούς χώρους διαβίωσης.
Εδώ είναι ένα παράδειγμα που αποδεικνύει πώς να επανασχεδιάσουν και να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας, τη βεράντα ή μια μικρή αυλή με πράσινο και ροζ συνδυασμό χρωμάτων, και ακόμη λευκό χρώμα και τα ανθοφόρα φυτά. Ένα ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα μεταμορφώθηκε σε μια ζεστή όαση.

Οι εξαιρετικές ιδέες δημιουργούν ένα όμορφο μέρος για χαλάρωση ή ένα καλοκαιρινό παράδεισο. Λευκές αποχρώσεις βαψίματος, πολύχρωμα υφάσματα με διάφορα σχέδια και  ανθοφόρα φυτά αλλάξουν την όψη και εξωτερική εμφάνιση των επίπλων, φέρνοντας φωτεινές και χαρούμενές λεπτομέρειες στην υπαίθρια διακόσμηση. Απολάυστε την διακόσμηση και εμπνευστείτε….

ροζ και πράσινοι συνδυασμοί χρωμάτων για την εξωτερική διακόσμησηΟ χώρος πρίν τις παρεμβάσεις και την διακόσμηση

ροζ και πράσινοι συνδυασμοί χρωμάτων για την εξωτερική διακόσμηση1Ο χώρος μετά…απίστευτο δεν νομίζετε…

ροζ και πράσινοι συνδυασμοί χρωμάτων για την εξωτερική διακόσμηση2 ροζ και πράσινοι συνδυασμοί χρωμάτων για την εξωτερική διακόσμηση3 ροζ και πράσινοι συνδυασμοί χρωμάτων για την εξωτερική διακόσμηση4 ροζ και πράσινοι συνδυασμοί χρωμάτων για την εξωτερική διακόσμηση5 ροζ και πράσινοι συνδυασμοί χρωμάτων για την εξωτερική διακόσμηση6ροζ και πράσινοι συνδυασμοί χρωμάτων για την εξωτερική διακόσμηση7

Images via: www.lushome.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.