Diy στάντ - θήκη για κάρτες και φωτογραφίεςΣτο blog αυτό μας αρέσει να παρουσιάζουμε υπέροχες, οικονομικές και απλές ιδέες διακόσμησης. Ιδέες που κυρίως μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας με απλά υλικά. Μια τέτοια θα σας παρουσιάσουμε και σήμερα. Ένα απλό diy σταντ – θήκη που μπορεί να φιλοξενήσει αγαπημένες φωτογραφίες μας ή και κάρτες. Μια υπέροχή ιδέα για το σπίτι, για το γραφείο, για ένα δείπνο, ή και μια δεξίωση γάμου. Τα υλικά που θα χρειαστούμε απλά, μερικά βότσαλα από την παραλία, λίγο χρώμα της αρεσκείας μας, κόλα και λεπτό σύρμα. Η διαδικασία απλή όπως θα δείτε και από τις παρακάτω εικόνες.

Diy στάντ - θήκη για κάρτες και φωτογραφίες1Diy στάντ - θήκη για κάρτες και φωτογραφίες2Diy στάντ - θήκη για κάρτες και φωτογραφίες3Diy στάντ - θήκη για κάρτες και φωτογραφίες4Diy στάντ - θήκη για κάρτες και φωτογραφίες5Diy στάντ - θήκη για κάρτες και φωτογραφίες6

See full tutorial in vintageandchicblog

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.