Δεν είναι εύκολο να πείσετε ένα μικρό παιδί να αφήσει την ασφαλή κούνια του και να αρχίσει να κοιμάτε σε ένα κρεβάτι. Είναι σαν να αφήνουν να μέρος όπου μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς και όπου θα μπορούσαν να κρύφτούν ή να πάνε για ύπνο, χωρίς  να έχουν να σκεφτούν τίποτε άλλο. Όμως έρχεται μια στιγμή που πρέπει να αλλάξει η μετάβαση θα είναι πολύ πιο εύκολη αν κάθε παιδί είχε ένα κρεβάτι σαν αυτό. Αυτό είναι το κρεβάτι τρένο Thomas & Friends. Είναι ένα πολύχρωμο και φιλικό κρεβάτι σε σχήμα Τόμας, το τρένο από τη σειρά κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε για τα παιδάκια. Ο καθένας αγαπά τον Thomas έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το παιδί σας δεν θα διστάσει να ανταλλάξει την κούνια του για αυτό το όμορφο και με έντονα χρώματα κρεβάτι.

Το κρεβάτι είναι πολύ όμορφο ι και ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Είναι ασφαλές και  ιδανικό για τις ηλικίες μεταξύ 15 μηνών και 5 ετών. Έχει ένα πιστό σχήμα του Τόμας του τρένου, με έντονα χρώματα και είναι επίσης ένα κρεβάτι unisex. Και τα  αγόρια και τα κορίτσια αγαπούν Thomas. μπορείτε να το βρείτε εδώ σε καλή νομίζω τιμή, αυτό που δεν ξέρω είναι αν κάνουν αποστολές στην Ελλάδα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. geia sas kai pali epsaxa alla den brika tis kornizes pazl mipos tha mporousate na me boithisete?ta exw dei sti selida sas (ιδεεσ σχρδιασμου play room 22).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.