Η αρμονία των χρωμάτων στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων σας βοηθά να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, και ο κανόνας αυτός ισχύει για κάθε δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο θα πρέπει να επιλέξετε τα σωστά χρώματα διακόσμησης ανάλογα με τη χρήση αυτού του χώρου. Γι ‘αυτό θα πρέπει να γνωρίζετε όλες τις θετικές ενέργειες και επιρροές των χρωμάτων για τη θέση που θα τοποθετηθούν για την αποφυγή πίεσης που θα μπορούσε να προκληθεί από ένα χρώμα σε λάθος μέρος. Η είσοδος του σπιτιού πρέπει να είναι διακοσμημένη με ζεστά χρώματα και φιλική ατμόσφαιρα που κάνουν το άτομο αισθάνεται ότι είναι ευπρόσδεκτο όταν μπαίνει στο σπίτι. Δροσερά ροζ, ροδακινί ή χρυσές αποχρώσεις είναι ιδανικές για χρήση σε αυτόν τον χώρο.

Επίσης, σημειώστε ότι το πράσινο χρώμα στη διακόσμηση της εισόδου κάνει τον επισκέπτη σας να αισθάνεται ότι είστε ένα άτομο γενναιόδωρο και αγαπάτε να υποδέχεστε τους φίλους σας στο σπίτι σας. Στο σαλόνι, το κίτρινο χρώμα  δίνει ζωντάνια στον χώρο και ο καθένας αισθάνεται μια καλή διάθεση, γιατί γεμίζει το χώρο με μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Τα μπεζ είναι πάντα κατάλληλα για τα καθιστικά, αλλά προτίμησε να το συνδυάσετε με ένα ή δύο άλλα έντονα χρώματα. Για την τραπεζαρία, το πορτοκαλί χρώμα είναι άριστο να κάνει επισκέπτες  σας να αισθάνονται άνετα και να μην είναι ντροπαλοί, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι πορτοκαλί και κόκκινο είναι τα είδη των χρωμάτων που κάνει τους ανθρώπους να τρώνε πιο γρήγορα! Προσθέτοντας μερικές πράσινες αποχρώσεις μπορεί να περιορίσει την επίδραση του κόκκινου χρώματος και κάνουν το δωμάτιο πιο ήσυχο και πιο άνετο. Στη διακόσμηση της κουζίνας, όταν χρησιμοποιούμε μπλε χρώμα αυτό μπορεί να μην είναι κατάλληλο, επειδή αυτό το χρώμα είναι χαλαρωτικό και μειώνει την ταχύτητα που χρειάζεστε στην κουζίνα για να λειτουργήσει πιο γρήγορα, και μπορεί να κάνει την προετοιμασία του φαγητού να πάει πιο αργά.


Το κίτρινο είναι μια εξαιρετική επιλογή για την κουζίνα. Θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα χωρίς να χάνουμε χρόνο συν ότι θα προσθέσει στο χώρο μια φωτεινή ατμόσφαιρα. Ένα κόκκινο δωμάτιο μπορεί να φανεί συναρπαστικό αλλά το κόκκινο αυξάνει την αϋπνία και κάνει τον ύπνο ανήσυχο. Ωστόσο, το λουλάκι είναι η καλύτερη επιλογή για την διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας, καθώς δημιουργεί μια φυσική καταστολή και βοηθά στην επίτευξη μιας αρκετά γαλήνιας ατμόσφαιρας που θα σας κάνει να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό και άνετο ύπνο. Το τυρκουάζ είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση του μπάνιου, επειδή τροφοδοτεί θετικά το νευρικό σύστημα του ανθρώπου, καθώς και την αύξηση της άνετης αίσθησης. Μπορείτε επίσης  προσθέτοντας σκούρες πράσινες αποχρώσεις για να απαλλαγείτε από τις τοξίνες.

Via: stylisheve.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.