Η σύγχρονη εμφάνιση πολλές φορές υπογραμμίζεται από τα αγροτικά έπιπλα. Εδώ είναι μερικά μοναδικά έπιπλα από ξύλο από τον  David Stine ή Carrie Lebber. . Μπορείτε να αρχίσετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με διάφορους ενδιαφέροντες συνδυασμούς διαφορετικών στυλ εσωτερικών χώρων. Ο David Stine δημιουργεί  πραγματικά μοναδικά έπιπλα από φυσικό ξύλο μασίφ. Ο συνδυασμός δύο τόσο διαφορετικών μορφών είναι πολύ επικίνδυνος και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, διότι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αυτό που ελπίζατε. Σε αυτή την περίπτωση ο συνδυασμός ήταν επιτυχής.
Εδώ είναι μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να ενσωματώσετε κάποια ρουστίκ στοιχεία, όπως αυτή συλλογή από γραφεία και τα σκαμνιά, σε ένα σύγχρονο και μοντέρνο σπίτι. Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας από τις εικόνες, το σχήμα είναι πολύ σημαντικό, καθώς επίσης και η θέση που θα αποφασίσετε να τοποθετήσετε αυτά τα στοιχεία. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία του στυλ, έτσι ώστε η θέση κανενός από αυτά να μην φαίνεται παράξενη. Αυτό είναι ένα ωραίο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο, συνδυάζοντας τα στοιχεία που σας αρέσουν, ακόμα και αν θεωρητικά δεν ταιριάζουν πραγματικά.

Είναι ένα όμορφο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να ταιριάξετε και συνδυάστε ένα σύγχρονο διαμέρισμα με κάποια ρουστίκ και παραδοσιακά στοιχεία. Αλλά το σημαντικό εδώ είναι ότι ακόμη και τα κομμάτια ξύλου που είναι ρουστίκ και έχουν αυτό το τραχύ βλέμμα, δεν είναι παραδοσιακά και εξακολουθούν να έχουν μια σύγχρονη και σκληρή ως προς το σχήμα και τις γραμμές μορφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.