Αυτό είναι ένα νέο και σύγχρονο διακοσμητικό χρώμα, που αποτελείται από ειδικό αστάρι το LAVABILE και το MIRAFLOR τελείωμα πάνω από αυτό. Το Miraflor είναι ένα ειδικό προϊόν το οποίο έχει δημιουργηθεί από επαγγελματίες ζωγράφους για ειδικευμένους επαγγελματίες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την ευφάνταστη δημιουργικότητα για την επίτευξη νέων, διαφορετικών και πρωτότυπων στυλ διακόσμησης σε κάθε είδους επιφάνεια, όπως το ξύλο,γυψοσανίδες, σοβά, τούβλα, τσιμέντο , σιδήρου και ελαφρών κραμάτων. Συνιστάται ιδιαίτερα σε αυτές τις επιφάνειες, να χρησιμοποιήτε το ειδικό αστάρι για κάθε επιφάνεια και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το LAVABILE αστάρι LUX.
Μπορείτε να κατεβάσετε το τεχνικό φυλλάδιο του Miraflor από εδώ
Δείτε στο παρακάτω κατατοπιστικό βίντεο πως μπορούμε να το κάνουμε.

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αντώνη εμείς εδώ δεν πουλάμε κάτι απλά παρουσιάζουμε και δίνουμε ιδέες.Για το Arteco 3 που ρωτάς νομίζω το αντιπροσωπευει η Ιντερκας Καμπαράκης και αν μπεις στο σιτε της εταιρείας http://www.interkas.gr/ μπορεις να δεις ποιος είναι ο διανομέας στην περιοχή σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.