GRANADA la Pintura Anticada είναι ένα χρώμα που ενώνει χρώματα, κάνοντας αντιθέσεις και λωρίδες που εμφανίζονται σε πολλές αποχρώσεις. Χιλιάδες μικροσκοπικές σταγόνες του χρώματος που σπάνε με το πέρασμα της σπάτουλας πάνω στην επιφάνεια και που οφείλονται σε συγκεκριμένο μαγνητισμό, βοηθάνε να γίνει ένα μείγμα από χρώματα με αντίκε αποτέλεσμα. Χάρη στην σύνθεση του και στις ειδικές χρωστικές που χρησιμοποιούνται, είναι δυνατό να δώσει ένα τεράστιο αριθμό των χρωμάτων που μπορούν να δώσουν μια  νέα αίσθηση στον τοίχο. Τα χρώματα της Γρανάδας  έχουν δημιουργήσει μια ισορροπία μεταξύ των παλαιών διακοσμήσεων  των πολυτελών σπιτιών και παλατιών των ευγενών της εποχής, και των αναγκών των σπιτιών του 21ου αιώνα.
GRANADA la Pintura Anticada μπορεί να πλυθεί, είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στις γρατζουνιές και βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού της μούχλας. Είναι εύκολο στην εφαρμογή και  δεν αφήνει τις αρθρώσεις ή ατέλειες.
Το προϊόν είναι απαλλαγμένο από τοξικές ουσίες και δεν περιέχει τοξικά διαλυτικά, οσμές ή χλωρίδια. Φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Εφαρμόστε  το GRANADA la Pintura Anticada από την ειδική βούρτσα της εταιρίας κάνοντας σταυρωτές πινελιές που περνούν πάνω από το ίδιο μέρος της επιφάνειας έτσι ώστε να κατανέμεται ομοιόμορφα το προϊόν. Τελειώνοντας την τεχνοτροπία και σε 5 με 10 λεπτά περνάνε πάνω από την επιφάνεια και πάλι με μια σπάτουλα inox  εφαρμόζοντας ελαφρά πίεση ώστε να απλωθεί καλά το προϊόν και να δώσει το τελικό αποτέλεσμα. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως γίνεται η εφαρμογή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.