Η κουζίνα αυτή βρίσκεται σε ένα μικρό σπίτι στη Γερμανία. Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι το χρώμα της! Φανταστικό φρέσκο ​​χρώμα που θα ανεβάσει τη διάθεση σας κάθε φορά που μπαίνετε στην κουζίνα, είναι τυρκουάζ μπλε! Το εσωτερικό είναι πολύ σύγχρονο, γλυκό και ζεστό. Δεδομένου ότι η κουζίνα είναι μικρή, πολλές λύσεις που εξοικονομούν χώρο χρησιμοποιήθηκαν για να φιλοξενήσουν όλα τα απαραίτητα, για παράδειγμα, οι καρέκλες είναι μικρές και ελαφριές και μπορείτε να τις κρύψετε εύκολα κάτω από το τραπέζι αν  είναι απαραίτητο. Φωτεινό τυρκουάζ και πράσινα αξεσουάρ συμβάλλουν στο να τονίσουν το ελαφρύ στύλ της. Πράσινα φυτά, ένα ποτιστήρι, φωτεινά επιτραπέζια σκεύη, αστείες παιδικές ζωγραφίες – όλα αυτά κάνουν αυτό το μικρό χώρο, τόσο άνετο που δεν θα θέλατε να το εγκαταλήψετε εύκολα.


2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το σύγχρονο στιλ διακόσμησης δεν προϋποθέτει αποκλειστικά χώρους ψυχρούς και minimal. Ένας χώρος μπορεί να ακολουθήσει το σύγχρονο στιλ διακόσμησης και να είναι άνετος και λειτουργικός, αρκεί να κυριαρχεί σε αυτόν η απλότητα και οι καθαρές γραμμές.

    Σύγχρονη διακόσμηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.