μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο11

Μοντέρνος σχεδιασμός επίπλων στο οικολογικό στιλ προσφέρει όμορφα ξύλινα και φυσική πέτρα είδη για το σπίτι για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Δημοφιλής ιδέες ανακύκλωσης και οικολογικά DIY έργα είναι από τους ανέξοδοους τρόπους για να φέρουν μασίφ ξύλινα έπιπλα σε χώρους που ζουν και στολίζουν σπίτια στο οικολογικό στυλ. Μοιραζόμαστε μια συλλογή από μοντέρνα κομμάτια έπιπλων σχεδιασμένα από φυσική πέτρα και μασίφ ξύλο.

Τα ξύλινα έπιπλα και η φυσική πέτρα  είναι κομψά, ζεστά και άνετα. Η πέτρα είναι ανθεκτικό και πλούσιο, ενώ το μασίφ ξύλο είναι ζεστό και άνετο.Τα ξύλινα έπιπλα είναι ευέλικτα, κατάλληλα τόσο για την εσωτερική διακόσμηση όσο και για εξωτερικούς χώρους.


Στερεά ξύλινα έπιπλα και έπιπλα από φυσική πέτρα δίνουν μια φυσική αίσθηση και ομορφαίνουν οικολογικά σπίτια. Τα πέτρινα έπιπλα είναι αποκλειστικά και εντυπωσιακό, ιδανικό για πολυτελή εσωτερική διακόσμηση. Τα ξύλινα έπιπλα είναι χαλαρωτικά και ευχάριστα, ιδανικά για τα μοντέρνα σπίτια.

μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο1 μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο2 μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο3 μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο4 μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο5 μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο6 μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο7 μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο8 μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο9 μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο10 μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο12 μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο13 μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο14 μοντέρνα έπιπλα από πέτρα και ξύλο15

Images via: Pinterest

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.