μικρός Spiral λαχανόκηπο7Σήμερα, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας πώς να δημιουργήσετε ένα μικρό Spiral λαχανόκηπο. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι  δεδομένου ότι είναι μια εξαιρετικά όμορφη κατασκευή για κάθε κήπο και αυλή, μια ιδέα διασκεδαστική καθώς και λειτουργική.
Δεν υπάρχει τίποτα  διασκεδαστικό από το να παρακολουθούμε τα δικά μας ντόπια λαχανικά να μεγαλώνουν στον δικό μας λαχανόκηπο, αλλά και την νοστιμιά τους όταν τα μαγειρέυουμε.
Παρακολουθήστε λοιπόν στις παρακάτω εικόνες πόσο εύκολα μπορούμε να κάνουμε αυτή την κατασκευή και πόσο μπορεί να ομορφύνει τον κάθε χώρο.

μικρός Spiral λαχανόκηπο

μικρός Spiral λαχανόκηπο4μικρός Spiral λαχανόκηπο6μικρός Spiral λαχανόκηπο9

Δείτε όλη την κατασκευή αναλυτικά στο ohmy-creative

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Ξέρετε τα μάνταλα, αυτά τα γεωμετρικά διαγράμματα που γεμίζουν με σύμβολα; Αυτές είναι οι ιδανικές μορφές για την κατασκευή και σχεδιασμό κήπων. Ο κήπος μάνταλα είναι εμπνευσμένος από βουδιστικές μαντάλες. Σε συνδυασμό με την καλλιέργεια, φέρνει μια γόνιμη όσμωση. Σε αντίθεση με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, ο κήπος μάνταλα είναι προσβάσιμος και στους αρχάριους κηπουρούς. Είναι ακόμη ένας τρόπος για να χτίσετε εύκολα ένα λαχανόκηπο. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.