δάπεδο από παλέτεςΤα έργα DIY απολαμβάνουν χρόνια τώρα αυξανόμενο ενδιαφέρον. Για το λόγο αυτό, έχουμε και πάλι το θέμα με τις παλέτες, γιατί το θέμα περιέχει μια άπειρη ποικιλία δημιουργικών ιδεών σχεδιασμού. Το άρθρο ασχολείται με το σχεδιασμό βεράντας με παλέτες. Πλούσιες σε πληροφορίες οδηγίες κατασκευής θα σας δώσουν το σωστό δρόμο στη διαδικασία.

Ο καθένας θέλει να έχει μια θέση στον κήπο, όπου να μπορεί να χαλαρώσει ήσυχα μετά από μια δύσκολη μέρα. Αλλά ο χώρος δημιουργείται από φρέσκα χρώματα, άνετα έπιπλα και ένα κομψό στέγαστρο. Στο δημιουργικό σχεδιασμό της βεράντας παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στην εξωτερική σχεδίαση. Χρησιμοποιώντας παλέτες μπορείτε να κάνετε μια καταπληκτική βεράντα με το τέλειο δάπεδο.

Ιδέες με παλέτες για δημιουργικούς και εντυπωσιακούς κήπους

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βρείτε τις ευρωπαλέτες. Εδώ έχετε περισσότερες από μία επιλογές για να διαλέξετε. Αγορά νέων παλέτωνες αχρησιμοποίητες που είναι πιο δαπανηρό  για το σύνολο του έργου αλλά όχι πολύ. Η άλλη επιλογή είναι να ζητήσετε από ένα φίλο ή να πάτε σε κάποιο logistics ή μεταφορική στην περιοχή σας που έχουν συχνά κάποιες που δεν χρειάζονται.

Σε γενικές γραμμές, η κατασκευή αποτελείται από δύο στρώματα παλετών. Φροντίστε να έχετε τα κόψει τα κεφάλια των καρφιών που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του ξύλου. Αυτό σας επιτρέπει να αποφύγετε πιθανά ατυχήματα στο μέλλον.

Chill out ιδέες από παλέτες για να δημιουργήσετε χώρους χαλάρωσης και άνεσης

Το πρώτο στρώμα πρέπει να έχει μια ακριβή και ομοιόμορφο ύψος, έτσι ώστε το άνω στρώμα να διαθέτει την απαραίτητη σταθερότητα. Ελέγξτε τη στάθμη του δαπέδου τακτικά με ένα αλφάδι.  Τοποθετήστε το δεύτερο στρώμα των παλετών και να εξασφαλίστε το με μεγάλες βίδες. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ σταθερή κατασκευή.

Τέλος λειάνετε την κατασκευή και βάψτε την με το επιθυμιτό χρώμα βερνικιού. Είστε έτοιμοι να απολαύσετε υπέροχες στιγμές σε ένα έργο που κάνατε μόνοι σας.

δάπεδο από παλέτες1 δάπεδο από παλέτες2 δάπεδο από παλέτες3 δάπεδο από παλέτες4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.