Φωτεινά χρώματα, εύκολα έργα, και άπλετο φως δίνουν σε αυτό το καθιστικό μια νέα ματιά για την άνοιξη.

Πριν, αυτό το σαλόνι ήταν γεμάτο με ουδέτερα χρώματα, αλλά μια νέα εποχή σημαίνει ότι αυτό το δωμάτιο πρέπει να είναι έτοιμο για μια νέα ματιά. Χάρη στην επίπλωση με καλές γραμμές, όλα αυτός ο χώρος χρειάζεται είναι μια βουτιά στο χρώμα, μερικά do-it-yourself έργα, και άπλετο φως ώστε να είναι έτοιμη για την άνοιξη.

Μετά μια ροζ-και-πράσινη χρωματική παλέτα και ανθίζει όλο το σαλόνι δημιουργώντας έναν χώρο που γιορτάζει την άνοιξη. Πολύχρωμες πινελιές στον καναπέ, πάνω από το τζάκι, και στη γωνιά δίνουν σε αυτό το σαλόνι το χαρμόσυνο makeover που χρειάζεται.
Αναδιοργανώνουμε το τζάκι φωτίζοντας το με όμορφα αξεσουάρ και διακόσμητικά με ζωηρά χρώματα.

Το χαλί σε ροζ, πράσινο, κόκκινο, και γκρι χρώμα τοποθετημένο διαγώνια προσθέτει ένα γεωμετρικό σχέδιο και  άφθονο χρώμα στο χώρο.


Δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέα κομμάτια για να δώσετε στο χώρο σας μια νέα ματιά. Floral υφάσματα με ένα ανοιχτόχρωμο φόντο να αναδιπλώνεται γύρω από το δέρμα προσθέτουν μια δόση χρώματος στο δωμάτιο και  μεταμορφώνουν το συνιθισμένο σε casual.

Πολύχρωμα μαξιλάρια  προσθέτουν ανοιξιάτικη λάμψη στους καναπέδες.

Αλλάξτε μια αχρησιμοποίητη γωνία σε ένα ζεστό μέρος για να διαβάσετε ή να κουβεντιάσετε με φίλους.

Πλέον οι μέρες είναι μεγαλύτερες την άνοιξη, οπότε αφήστε τον ήλιο να λούσει το χώρο.

Δώστε στο τραπεζάκι εμφάνιση  κήπου  με κάποιο αυτοκόλλητο σχέδιο.

Μερικές ακόμη πολύχρωμες πινελιές απο δώ και απο ‘κει και είστε έτοιμοι.

Via: bhg.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.