Μου αρέσουν πραγματικά οι δημιουργικοί σχεδιαστές επίπλων και που καταφέρνουν να ανακαλύψουμε εκ νέου ένα συγκεκριμένο κομμάτι των επίπλων με ιδιαίτερη πρακτική αξία. Ένα από αυτά είναι η Τριλογία βιβλιοθήκη  Σκάλα  για όσους θέλουν να σώσουν το χώρο κάτω από την σκάλα. Πραγματικά είναι ένα πολύ έξυπνο σχέδιο. Διαθέτει καθαρές, σύγχρονες γραμμές και ένα  απλό και όμως πολύ πρακτικό σχήμα.
Είναι τόσο μοντέρνα και λειτουργική και αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό για τα περισσότερα κομμάτια των μοντέρνων επίπλων. Η Βιβλιοθήκη Σκάλα Τριλογία, λέγετε έτσι, γιατί είναι ένα παράδειγμα  επίπλων για κάτω από την σκάλα. Είναι ένας έξυπνος τρόπος για τη λειτουργική χρήση του χώρου κάτω από σκάλα σας. Τοποθετήστε την στον τοίχο και θα έχετε μια λειτουργική μονάδα αποθήκευσης για αντικείμενα όπως βιβλία, περιοδικά ή μικρές διακοσμήσεις, όπως κορνίζες ή συλλεκτικά αντικείμενα, κλπ.

Στο σημείο αυτό να πούμε επίσης ότι είναι προσαρμόσιμο κομμάτι για να μπορεί να αναδιαρθρώνεται και να τροποποιηθεί ώστε να ταιριάζει στο σπίτι σας. Είναι ένα σπονδυλωτό κομμάτι  επίπλου που σας επιτρέπει να παίξετε μαζί του και να  προσαρμοστεί  όπως εσείς θέλετε. Τέλος μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.