υβριδική συλλογή επίπλων με ρόδες1

Αυτή η μοντέρνα και τολμηρή συλλογή επίπλων εμπνεύστηκε από τα καρότσια μεταφορών, τα οποία έγιναν πραγματικό κομμάτι της Νέας Υόρκης και πολλών άλλων μεγαλουπόλεων.

Μια πολυτελής σειρά επίπλων 12 τεμαχίων σχεδιάστηκε από το γραφείο αρχιτεκτονικής CL3 με έδρα το Χονγκ Κονγκ και το διεπιστημονικό στούντιο σχεδιασμού Lim + Lu. Αυτή η συλλογή επίπλων εμπνέεται από καρότσια μεταφοράς και αστικά τοπία.

Η τελευταία Μόδα στη Διακόσμηση: 23 Συναρπαστικές ιδέες με μισό-Βαμμένα έπιπλα

 

 Lim + Lu λένε ότι τα καρότσια μεταφοράς είναι μοναδικά στη Νέα Υόρκη και έχουν γίνει ένα πανταχού παρόν μέρος του τοπίου της πόλης. Σε κάθε στροφή και γωνία, τα καρότσια μεταφοράς μεταφέρουν προϊόντα μέσα, έξω, και γύρω από την πόλη. Κάποιες φορές χρησιμοποιούνται με όρθιο τρόπο και άλλες φορές υιοθετούν μια πιο κεκλιμένη θέση. Αυτό το διπολικό χαρακτηριστικό των καροτσιών μεταφοράς παρουσίασε την ευκαιρία να σχεδιάσει μια φορητή σειρά επίπλων που θα μπορούσε επίσης να έχει πολλαπλές προσωπικότητες.

Όλα αυτά τα 12 αντικείμενα είναι φορητά έπιπλα πολλαπλών χρήσεων. Για παράδειγμα, ένα κομμάτι που λειτουργεί ως καναπές τριών θέσεων στην καμπυλωμένη του θέση μπορεί να μετατραπεί σε ράφι παλτών όταν είναι όρθιο. Κάθε κομμάτι είναι ένα υβρίδιο που επιτρέπει τη χρήση του με διάφορους τρόπους, και απλό, μοντέρνο και μάλλον τολμηρό σχέδιο που το καθιστά συμπληρωματικό για οποιοδήποτε αστικό χώρο.

υβριδική συλλογή επίπλων με ρόδες2 υβριδική συλλογή επίπλων με ρόδες3 υβριδική συλλογή επίπλων με ρόδες4 υβριδική συλλογή επίπλων με ρόδες5 υβριδική συλλογή επίπλων με ρόδες6 υβριδική συλλογή επίπλων με ρόδες7 υβριδική συλλογή επίπλων με ρόδες8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.