Πλεκτά ντεκόρ: Απίθανες DIY διακοσμήσεις που μπορείτε να κάνετε από απομεινάρια νήματος

Σε αυτή τη συλλογή, έχουμε συγκεντρώσει μερικές ιδέες πλεκτής διακόσμησης, για τις οποίες θα χρειαστείτε ένα άγκιστρο ή βελόνες για πλέξιμο, και πολύ μικρές ικανότητες στο πλέξιμο.

Απίθανα πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης

Αν έχετε περισεύματα από νήματα, αφού ολοκληρώσετε ένα έργο σας, μην βιαστείτε να το κρύψετε. Μπορεί να μην είναι αρκετά για ένα νέο πουλόβερ, αλλά μπορείτε σίγουρα να κάνετε ένα ωραίο διακοσμητικό για το σπίτι σας. Το νήμα μπορεί να συνδυαστεί σε χρώμα και υφή, οπότε από τα υπολείμματα θα έχετε ένα μεγαλύτερο προϊόν. Το απλούστερο μοτίβο που μπορεί να συνδυάσει μια ποικιλία χρωμάτων και αποχρώσεων είναι ένα χαλάκι, που θα είναι κατάλληλο σχεδόν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.  Με τη βοήθεια του πλεκτού ντεκόρ σας, μπορείτε να διορθώσετε μερικά σημεία: έπισης αν σας φαίνονται όλα ζοφερά – προσθέστε περισσότερα ελαφρά στοιχεία. Αν το  δωμάτιο μοιάζει πολύ βαρετό – σημαίνει ότι χρωματικές πινελιές είναι απαραίτητες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.