ιδέες για να οργανώσετε και να εκθέσετε τις πετσέτες στο μπάνιο σαςΗ ανοικτή αποθήκευση είναι η τελευταία τάση στο εσωτερικό σχεδιασμό.  Κομψά εκθετήρια  σε συνδυασμό με έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, και τα σύγχρονα σπίτια  εκθειάζουν τα πάντα με καμάρι. Αυτή η δροσερή τάση έχει σίγουρα καταφέρει να συμβαδίσει και με τα σύγχρονα μπάνια, κυρίως με οργανωτές και εκθετήρια  πετσετών. Ενώ μερικοί ιδιοκτήτες σπιτιού προτιμούν την αναδιπλούμενη και πιο διακριτική εμφάνιση και έκθεσή, άλλοι θέλουν μια πιο ανοικτή και casual  εμφάνιση. Συχνά, φέρνοντας το σπίτι είκόνες διακοπών από πολυτελή ξενοδοχεία με φανταχτερές εκθέσεις πετσετών, προσπαθούν να αναπαράγουν ανάλογους τρόπους στην φύλαξη και εκθεση πετσετών στα μπάνια τους. Δείτε στις παρακάτω εικόνες υπέροχες ιδέες και για το δικό σας μπάνιο.

ιδέες για να οργανώσετε και να εκθέσετε τις πετσέτες στο μπάνιο σας7 ιδέες για να οργανώσετε και να εκθέσετε τις πετσέτες στο μπάνιο σας1 ιδέες για να οργανώσετε και να εκθέσετε τις πετσέτες στο μπάνιο σας2 ιδέες για να οργανώσετε και να εκθέσετε τις πετσέτες στο μπάνιο σας3 ιδέες για να οργανώσετε και να εκθέσετε τις πετσέτες στο μπάνιο σας4 ιδέες για να οργανώσετε και να εκθέσετε τις πετσέτες στο μπάνιο σας5 ιδέες για να οργανώσετε και να εκθέσετε τις πετσέτες στο μπάνιο σας6ιδέες για να οργανώσετε και να εκθέσετε τις πετσέτες στο μπάνιο σας13 ιδέες για να οργανώσετε και να εκθέσετε τις πετσέτες στο μπάνιο σας8 ιδέες για να οργανώσετε και να εκθέσετε τις πετσέτες στο μπάνιο σας9 ιδέες για να οργανώσετε και να εκθέσετε τις πετσέτες στο μπάνιο σας10 ιδέες για να οργανώσετε και να εκθέσετε τις πετσέτες στο μπάνιο σας11 ιδέες για να οργανώσετε και να εκθέσετε τις πετσέτες στο μπάνιο σας12

Images via: www.decoist.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.