Η Rocket είναι ένα νέα εταιρία στον κόσμο του επίπλου που δημιουργήθηκε από δύο νέους δημιουργικούς Ιταλούς σχεδιαστές, αυτή η εταιρία δεν παρουσιάζει παρά μόνο μοναδικά έπιπλα,  με πολύ πρωτότυπα και πολύ καινοτόμα σχέδια. Αυτή τη φορά, πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα συλλογή από έπιπλα που είναι ειδικά αφιερωμένη για Rock-n-Roll θαυμαστές και λάτρεις της μουσικής. Η συλλογή περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό πρωτότυπων επίπλων σε ένα δροσερό μουσικό θέμα. Περιλαμβάνει τραπεζάκια, δίσκους, καθρέφτες, ράφια, κρεμάστρες ρούχων, ράφια κρασιού, και  χαρτοπετσετοθήκες. Κάθε κομμάτι είναι πολύ διακριτό και κομψό με καινοτόμα σχέδια και μορφές. Το τραπεζάκι σαλονιού που ονομάζεται “Rockstable” παίρνει μορφή του περιγράμματος μιας κιθάρας, και φαίνεται πολύ πρωτότυπο. Είναι κατασκευασμένο από άριστα υλικά όπως πλεξιγκλάς, αλουμίνιο & χάλυβα. Είναι επίσης διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα για την πάνω επιφάνεια του ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που προτιμάτε.
Ο αρχικός δίσκος ονομάζεται “GuiTray», και έχει επίσης το ίδιο σχήμα κιθάρας με έξι τρύπες για κύπελλα. Φαίνεται πραγματικά πολύ δροσερό με πολλές επιλογές χρωμάτων όπως το μοβ, το πορτοκαλί, το κόκκινο και διαφανές. Ο δίσκος είναι κατασκευασμένος από πλεξιγκλάς και αλουμίνιο και με ειδικές τεχνικές οι οποίες κάνουν ένα εφέ διάθλασης κάτω από το φως. Τα ράφια παρουσιάζονται σε δύο σχέδια, σαν μισή  κιθάρα ή μια κασέτα, και τα δύο είναι κατασκευασμένα από λουστραρισμένο ξύλο με προσθήκη αυτοκόλλητου βινυλίου. Διατίθενται σε πολλά δροσερά χρώματα και μεγέθη. Ο καθρέφτης έχει τη μορφή των ακουστικών, η κρεμάστρα έχει ένα σχέδιο κονσόλας, τα σουβέρ μοιάζουν με ένα CD, ακόμα και η χαρτοπετσετοθήκη μοιάζει ακριβώς όπως ένα ακουστικό. Όλα έχουν το ίδια ζωντανά και ελκυστικά χρώματα. Η συλλογή αυτή δείχνει καθαρά το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των σχεδιαστών του, κάθε κομμάτι μπορεί να προσθέσει στη σύγχρονη εσωτερική σας μια πολύ ελκυστική και πρωτότυπη ματιά.













ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.