Στις μέρες μας τα τραπεζάκια δίπλα από τα κρεβάτια μας δεν είναι ότι ήταν στο παρελθόν. Είναι κάτι περισσότερο από ένα μικρό μέρος  για να βάζουμε το ξυπνητήρι ή τα γυαλιά μας.
Έχουν γίνει  κομμάτια διακοσμητικής τέχνης εσωτερικού χώρου, τα οποία είναι ικανά να σταθούν από μόνα τους στο χώρο. Ελπίζω λοιπόν αυτό το άρθρο να γίνει έμπνευση ώστε να κατασκευάσετε το δικό σας τραπεζάκι που να ταιριάζει στου δωματίου σας την εσωτερική αρχιτεκτονική.

Γυαλί, ξύλο, ανοξείδωτο χάλυβα, πλαστικά και άλλα μοναδικά υλικά χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Τα σύγχρονα σχέδια επίπλων  που εμφανίζονται σε αυτή τη λίστα είναι προϊόν δουλειάς και φαντασίας των κορυφαίων σχεδιαστών της μοντέρνας βιομηχανίας, και δεν προκαλεί έκπληξη ότι ο σχεδιασμός τους είναι συνδυασμός μια όμορφης ισορροπίας μορφής και λειτουργικότητας.

 

Posted in: www.bedroomdesign.net


Discover more from Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλήσπερα,

    Θα ήταν έυκολο να μου πίετε το τράπεζακι4(κομοδινο) στον εν λόγω αρθρό αν μπορώ αν το αγοράσω στη Αθήνα και σε ποια τιμή ή τουλάχιστον τον κώδικο για να το ψάξω.

    Ευχαριστώ πολυ.

    • Φίλε Κώστα δεν ξέρω αν μπορείς να το βρείς κάπου στην Αθήνα, αλλά θα το ψάξω και αν έχω νέα θα σου απαντήσω εδώ ή και στο εμαιλ σου….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.