Ψάχνετε για ένα ζωντανό τοίχο ή κάθετο σύστημα κήπου για το μπαλκόνι σας για να φυτέψετε  λαχανικά, φρέσκα αρωματικά βότανα, ή λουλούδια, είτε σε εσωτερικούς χώρους είτε σε εξωτερικούς; Το αρθρωτό σύστημα είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός μικρού πράσινου τοίχου ή μεγαλύτερου κάθετου κήπου στην ταράτσα ή στην κουζίνα. Το σύγχρονου σχεδιασμού Minigarden είναι μια νέα ιδέα κάθετης κηπουρικής για την βεράντα, τις στέγες, ακόμη και για τα γύρω παράθυρα ή  να καλύψει ένα άσχημο φράχτη. Και εκτός του ότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον., το minigarden εξοικονομεί νερό χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό που μειώνει την εξάτμιση κρατώντας υγρό λίπασμα. Το σύστημα κατευθύνει την  περίσσεια ποσότητα του νερού προς τη βάση της εγκατάστασης για την πρόληψη  υπερπoτίσματος των φυτών ώστε να σαπίσουν. Το σύστημα Minigardens  διατίθεται σε μικρές και μεγάλες εκδόσεις και είναι κατασκευασμένο από σκληρό ανθεκτικό πλαστικό πολυπροπυλενίου, ασφαλή χωρίς επικίνδυνα χημικά για το περιβάλλον.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΤΟΙΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ!

  2. Αριστέα ξέρω οτι στην Αμερική τα βρίσκεις εύκολα για Ελλάδα δεν ξέρω ,θα το ψάξω και αν βρώ κάτι θα σε ενημερώσω στο εμαιλ σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.