Λουλούδια τοποθετημένα κάθετα, σαν ένα εντυπωσιακό κρεβάτι – 36 DIY ιδέες που θα απογειώσουν την αυλή και τον κήπο σας

Εξοικονομήστε πολύ χώρο, αλλά απολαύστε επίσης έναν ειδικό χώρο με εντυπωσιακά και πολύχρωμα λουλούδια φυτεμένα κάθετα,  που σας θα μαγέψουν με την ομορφιά τους.

Τα λουλούδια είναι φυτά των οποίων η φροντίδα είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα, είναι πολύχρωμα, κάνουν την αυλή σας πιο όμορφη και πιο ευχάριστη. Επομένως, για να μετατρέψουμε την αυλή μας σε μια πραγματική όαση χαλάρωσης, σκεφτόμαστε διαφορετικούς τρόπους για να τακτοποιήσουμε τα λουλούδια. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο.

Γιασεμί το δημοφιλέστερο αναρριχώμενο φυτό με το πιο γλυκό και μεθυστικό άρωμα στον κήπο σας

Επιλέξτε να φτιάξετε ένα κατακόρυφο παρτέρι

Ένας από τους ενδιαφέροντες τρόπους για να κάνετε την αυλή σας πιο όμορφη είναι να φυτέψετε λουλούδια κάθετα. Δεν είναι απαραίτητα τα λουλούδια που από μόνα τους να κάνουν την αυλή πιο όμορφη, αλλά και ο τρόπος που τοποθετούνται. Ένα παρτέρι τοποθετημένο κάθετα δεν είναι μόνο υπέροχο, αλλά σας βοηθά επίσης να εξοικονομήσετε χώρο. Επιλέξτε να τοποθετήσετε εδώ λουλούδια διαφορετικών χρωμάτων, από αναρριχώμενα τριαντάφυλλα μέχρι πετούνιες και κληματίδες.

Κάθετο παρτέρι, και υπέροχος οριοθέτης για την αυλή σας

Όλοι θέλουν να έχουν έναν οικείο χώρο στην αυλή τους για να χαλαρώσουν. Λοιπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια ξύλινη πέργκολα ή δικιά σας κατασκευή στη οποία θα φυτέψετε λουλούδια ως οριοθετημένο τοίχο. Όχι μόνο θα φαίνεται υπέροχο, αλλά είναι επίσης χρήσιμο στην αυλή του σπιτιού σας. Σας δίνει έναν οικείο χώρο, αλλά είναι επίσης χρήσιμο γιατί σας κρατά στη σκιά ή και μακρυά από αδιάκριτα μάτια. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το παρτέρι πρέπει να βρίσκεται μακριά από το παράθυρο ή την είσοδο του σπιτιού. Όταν τοποθετούνται κοντά σε παράθυρα ή πόρτες, τα λουλούδια μπορούν να προσελκύσουν έντομα και να εισέλθουν στο σπίτι σας.

Διπλαδένια, το απίθανο βραζιλιάνικο γιασεμί στη γλάστρα και στον κήπο σας

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.