Στο σημερινό μας άρθρο έχουμε ένα σχέδιο κουρτίνας που είναι βέβαιο ότι θα κάνει ντους σας λίγο πιο απολαυστικό. Είστε απογοητευμένοι με τα αναποτελεσματικά καλάθια  τις βεντούζες και τα ογκώδη ράφια στο ντους σας; υπάρχει εναλλακτική λύση: η κουρτίνα του ντους Utility. Αντί να καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στο μικρό μπάνιο σας, αυτή η κουρτίνα διαθέτει ενσωματωμένα στοιχεία αποθήκευσης. Στο εσωτερικό θα βρείτε τέσσερις μεγάλες αυτοστραγγιζόμενο τσέπες, μπορεί να αποθηκεύσει οκτώ κανονικά μεγέθους σαμπουάν και μπουκάλια conditioner καθώς και δύο σφουγγάρια (ένα μεγάλο και ένα μικρό) μπορείνα φιλοξενήσει διαφόρων μεγεθών  οδοντόβουρτσες και ξυράφια. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία  το εξωτερικό της κουρτίνας είναι εφοδιασμένο με κρεμαστάρια πετσέτας ένα σε κάθε άκρη. Η Κουρτίνα Μπάνιου Utility αποτελείται από 200 Denier Nylon 100%  Οξφόρδης. Πλένεται στο πλυντήριο και είναι Υδατααπωθητική.Πραγματικά Πρακτική, δεν συμφωνείτε;

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ναι πραγματικά είναι έξυπνη και πρακτική ιδέα Ρένα…να πω πως εξίσου όμορφο είναι και το blog σου.

  1. Δυστυχώς το μειονέκτημα της συγκεκριμένης κουρτίνας είναι ότι μαζεύει υγρασία στις θήκες της, με αποτέλεσμα να πιάνει μύκητες και να μυρίζει από το μούχλιασμα. Οι Ευρωπαικές κουρτίνες λουτρού κατασκευάζονται πλέον με όσο το δυνατόν λιγότερες ραφές.

  2. Στην εποχή μας η ορθολογικότερη χρήση του χώρου είναι ένα ζητούμενο. Η κουρτίνα αυτή πράγματι ανταποκρίνεται σ’ αυτή την ανάγκη. Έξυπνη ιδέα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.