Το Vintage είναι πολύ της μόδας τώρα, γιατί μας θυμίζει παλιές καλές εποχές με κομψή εμφάνιση. Εάν είστε, και εσείς λάτρης των vintage κομματιών, αυτό το σεμινάριο για vintage  τέχνη decoupaged τραπεζιού είναι για σας. Θα χρειαστείτε ένα τραπεζάκι του καφέ, λευκή κόλλα, μια αφρώδες βούρτσα, σελίδες βιβλίων ή φωτοαντίγραφα, σπρέι βαφής στο χρώμα της επιλογής σας για τα πόδια του τραπεζιού σας, σπρέι αστάρι μπογιά, γυαλόχαρτο και κάποια ακόμη μικροπράγματα. Γυαλοχαρτίστε το τραπέζι σας και ψεκάστε τα πόδια με λευκό σπρέι βαφής αστάρι έτσι ώστε το χρώμα να έχει τέλει όψη. Αφού στεγνώσει το αστάρι σας, ψεκάστε τα πόδια του τραπεζιού σας με το χρώμα που σας αρέσει. Κάντε λίγο καφέ σε μια λεκάνη και να μουλιάστε σε αυτό τις εικόνες που θέλετε να τοποθετήσετε στο τραπέζι σας. Χρησιμοποιώντας το αφρώδες πινέλο  σας, απλώστε ένα στρώμα λευκή κόλλα  στο πίσω μέρος του κάθε κομματιού του χαρτιού σας και απλώστε τα πάνω στο τραπέζι. Όταν είναι ξηρό, χρησιμοποιήστε ένα ξυράφι ή μια λεπίδα για να κόψετε προσεκτικά τις άκρες. Βάψτε 1 – 2 στρώσεις πολυακρυλικό προστατευτικό φινίρισμα πάνω στο τραπεζί σας για να δέσει ο σχεδιασμός σας, αφήστε να στεγνώσουν και  απολαύστε το πραγματικά καταπληκτικό έργο σας.

 

Via: www.mrkate.com

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαριτήρια για το πολύ ενδιαφερον site σας. Να μη ξεχνάτε οτι πλέον υπάρχουν και οι παλιοσυνηθειες στου Ψυρή (Πρωτογένους 8) ένα vintage πολυκατάστημα με έπιπλα και διακοσμητικά σε ΠΟΛΥ καλές τιμές (για πρώτη ύλη 🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.