Υπάρχουν πολλές όμορφες κατοικίες στο Λονδίνο. Θα ήταν αδύνατο ακόμη και να τις μετρήσουμε όλες. Μπορούμε τουλάχιστον στις παρουσιάσεις σπιτιών να προσπαθήσουμε  κάποιες φορές να ρίχνουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά. Σήμερα θα πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε μια  όμορφη κατοικία του Λονδίνου. Είναι ένα ευρύχωρο και πολύ φωτεινό σπίτι και αυτό είναι κυρίως λόγω των μεγάλων παραθύρων του.
Είναι ένα πολύ όμορφο σπίτι και έχει και υπέροχους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα όμορφο και αρκετά μεγάλο κήπο στο πίσω μέρος του σπιτιού που έχει πράσινο γρασίδι και διάφορα δέντρα και καλλωπιστικά φυτά. Όσο για το εσωτερικό του σπιτιού, είναι ένα είδος vintage-σύγχρονης διακόσμησης. Τα περισσότερα από τα έπιπλα αντίκες έχουν φθαρμένη εμφάνιση που τα κάνει τόσο ξεχωριστά. Ένα πολύ όμορφο στοιχείο είναι επίσης τα ψηλά ταβάνια  σε κάποια από τα δωμάτια. Αυτό επέτρεψε στους ιδιοκτήτες να συμπεριλάβουν μερικούς όμορφους πολυελαίους και να χρησιμοποιούν, επίσης, κάποιες υπέροχες κουρτίνες στα παράθυρα.

Η κουζίνα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει επίσης αίθουσα πρωινού που θεωρείται επίσης και σαν τραπεζαρία. Η κουζίνα διαθέτει επίσης μια γυάλινη πόρτα που ανοίγει στην αυλή. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, έχοντας την αίσθηση του καθαρού αέρα από έξω ή θαυμάζοντας τη φύση. Πρόκειται για μια διώροφη κατοικία που τα επίπεδα της  συνδέονται μεταξύ τους με μια λευκή σκάλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.