Σας ενδιαφέρει το vintage ύφος διακόσμησης που είναι και πολύ της μόδας φέτος, αλλά το πρόβλημά σας είναι ότι δεν μπορείτε να βρείτε τα σωστά χρώματα για να ταιριάζει με το σύγχρονο αυτό παλιό στυλ; Εδώ έχουμε  μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν. Για ένα vintage στυλ, οι αποχρώσεις του ροζ και τα ξεθωριασμένα χρώματα είναι απαραίτητα. Αυτά τα αυθεντικά χρώματα εμπνευσμένα από τους παλιούς Αγγλικούς τοίχους και ταπετσαρίες του δέκατου όγδοου αιώνα, είναι ιδανικά για ένα ρετρό σε εμφάνιση σπίτι. Οι ταπετσαρίες προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία από ρετρό & παλιά σχέδια (πολύχρωμα λουλούδια, και γραφικά …) σε ξεθωριασμένα χρώματα για διακόσμηση εραστών των παλαιών επίπλων. Συνδυάστε την κομψή κλασική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό σας με μια ελκυστική vintage διακόσμηση των επίπλων. Για έπιπλα, καναπέδες και αντίκες από δέρμα

σε μαύρο ή καφέ που θυμίζουν την ατμόσφαιρα παλαιών Αγγλικών συλλόγων Άνετα ακόμη και αυθεντικά. Μια παλιά δερμάτινη καρέκλα, μια λακαρισμένη κονσόλα και μια αντίκα τραπέζι θα φέρει μια κομψή vintage εμφάνιση και θα ενθουσιάσουν τους οπαδούς των παλαιών επίπλων, δίνοντας στο σπίτι ένα στυλ γεμάτο γοητεία. Έπιπλα ανακυκλωμένα μπορεί επίσης να ολοκληρώσουν την αυθεντική όψη της vintage διακόσμησης σας. Δέρμα, ξύλο, μέταλλο και χρώμιο πρόκειται να δώσουν ένα μίγμα κύρους και πρωτοτυπίας σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Συλλέξτε διακοσμητικά αντικείμενα που έχουν ένα vintage στυλ, όπως μαξιλάρια σε ξεθωριασμένα χρώματα και μοτίβα απαρχαιωμένα και καρό, λάμπες χρώμιο για να προσθέσετε ένα ζεστό, γοητευτικό και ρετρό στύλ διατηρώντας την κομψή και μοναδική εμφάνιση του εσωτερικού σας χώρου.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεια σας,
    Μου αρέσει πολύ η vintage ρομαντική διακόσμηση. Φτιάχνω σπίτι και έχω μια ερώτηση. Θέλω να βάλω πλακάκια σε απόχρωση του γκρι. Είναι προτιμότερο μια ανοιχτή απόχρωση ή ένα μολυβί? Ο χώρο είναι πολύ μεγάλος. Να προτιμήσω πλακάκια 30 χ 60 ή 60 χ 60?
    Ευχαριστώ πολύ

    • Μαρία η vintage διακόσμηση παραπέμπει περισσότερο σε πιο παλιού στύλ διακόσμησης και συγκεκριμένα δεκαετίας 1940-1950. Αυτό που μου περιγράφεις πιο πολύ με βιομηχανικού στυλ διακόσμησης μου μοιάζει…. όμως στο δικό μου γούστο αν επιμένεις για vintage διακόσμηση θα μου άρεσε το ανοιχτό γκρί με το μικρότερο πλακάκι….στο βιομηχανικό θα μου άρεσε το σκούρο με το μεγάλο πλακάκι!

      • Ευχαριστώ. Το εκτιμώ πολύ που μου απαντήσατε τόσο γρήγορα. Από ότι φαίνεται δεν το κατέχω και πολύ το θέμα του ρομαντικού vintage. Εσύ δηλαδή τι χρώμα πλακάκι θα μου πρότεινες? Γενικά στη διακόσμηση του χώρου προτιμώ παλ αποχρώσεις του ροζ και πολύ το λευκό χρώμα. Μου αρέσουν πολύ τα ροζ ξεθωριασμένα χρώματα και τα τριαντάφυλλα. Πιο συγκεκριμένα, αν το ορίζω καλά, προτιμώ το βρετανικό ρομαντικό vintage. Πες μου τι χρώμα πλακάκι να βάλω? Ο χώρος του σαλονιού μου είναι τεράστιος!!! Help

  2. Γεια!Μου αρεσουν πολυ αυτα που προτεινεις και θελω να ρωτησω κατι:Θελω να βαψω τους τοιχους του παιδικου-θελω ενα διασκεδαστικο παιδικο -και προσπαθω να συνδυασω καπως λιγο κιτρινο ανοιχτο(σκεφτομαι στην πορτα)το κοκκινο(ισως με καποια ταπετσαρια που να το περιλαμβανει π.χ κοκκινο καρω στο μισο τοιχο και στον αλλο μισο θαλασσι),χρωματιστες κουρτινες μπλε ασπρο κοκκινο και τους αλλους δυο τοιχους ασπρους.Εχω μοκετα θαλασσι και ασπρα επιπλα.Τι λες,θα ταιριαξουν σε ενα μικρο δωματιακι?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.