Για τα νεαρά παιδιά είναι σημαντικό να είναι περήφανοι για τον τρόπο που είναι διακοσμημένο  το δωμάτιό τους. Μεγαλώνοντας συχνά αισθάνονται ότι το διάστημα που ήταν παιδιά έχει περάσει θα πρέπει τώρα να τροφοδοτήσουν και να γαλουχήσουν τη δημιουργικότητά, την περιέργεια, και την ικανότητα τους ώστε ο χώρος τους να αναδεικνύει τα γούστα και τις προτιμήσεις του παιδιού. Δεδομένου ότι το καθένα έχει το δικό του μοναδικό γούστο και  ανάγκες, θα ήταν σπάνιο να βρεθούν δύο παιδιά που να είναι παρόμοια σε όλες τις προτιμήσεις τους. Σε αυτό το σύνολο των νέων χώρων εργασίας έχουμε επικεντρωθεί σε μερικά που ο αθλητισμός είναι ένα ειδικό δημιουργικό ταλέντο.
Οι πέντε πρώτες εικόνες είναι απόένα Τουρκο διακοσμητή τον Akcalar και τα τελευταία πέντε είναι από τον Sergi Mengot ένα σχεδιαστή που ζεί στη  Βαρκελώνη.


Discover more from Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία όλα αυτά και καταπληκτικά που θα έκαναν τον καθένα να ζηλέψει και είναι για πολύ μεγάλα σπίτια. Τι γίνεται όμως με τα σπίτια των 60 τ.μ. ;;;
    Όταν θέλεις να έχεις μια ωραία κρεββατοκάμαρα των 9 τ.μ. και ένα παιδικό δωμάτιο των 5 τ.μ. πώς θα το διαμορφώσεις ;

    • Δήμητρα όπως σου απάντησα και στο άλλο σχόλιο σου αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα για μεγάλες αλλαγές, άσε την φαντασία σου και θα βρείς μικρά μυστικά διακόσμησης που θα δώσουν άλλη πνοή στον χώρο σου.

  2. Μπορείτε να μου πείτε τους κωδικούς για τα χρώματα του τέταρτου από το τέλος δωματίου με το κεραμιδί και γκρι χρωμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.