σύγχρονο εσωτερικό ντιζάιν με πολύχρωμες πιτσιλιέςΖωγραφικές εμπνευσεις, αυτές οι σύγχρονες και μοντέρνες ιδέες διακόσμησης που δημιουργήθηκαν για μια αλυσίδα εστιατορίων XII από τη πολωνίδα σχεδιάστρια  Karina Wiciak. Σύγχρονα πλούσια χρώματα, σε συνδυασμό με μαύρες και άσπρες ιδέες διακόσμησης, με θέματικές διακοσμήσεις και μοναδικές πινελιές δημιουργούν φανταστικές αντιθέσεις και δίνουν ξεχωριστό χαρακτήρα στους ευρύχωρους, ασυνήθιστους και καλαίσθητους χώρους.

Γιγαντιαία πινέλα και πολύχρωμες πιτσιλιές του χρώματος σε λευκά ταβάνια, στα πατώματα και τα έπιπλα φαίνονται εντυπωσιακές. Λευκό κουβάδες χρωμάτων λειτουργούν σαν σκαμπό μπαρ, κρεμαστές λάμπτες, πολυθρόνες, τουαλέτες και νιπτήρες, δίνοντας μια παιχνιδιάρικη και καλλιτεχνική πινελιά σε ένα σύγχρονο εσωτερικό design από την WamHouse

Η εταιρεία ρίχνει μία φρέσκια ματιά στην αρχιτεκτονική, προσθέτοντας καινοτόμα στοιχεία στη σύγχρονη αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και επίπλων. Εμπνευσμένο από τη διαδικασία ζωγραφικής τέχνη, οι σύγχρονες ιδέες διακόσμησης φαίνονται ενδιαφέροντες, εκπληκτικές, αυθόρμητες και πρωτότυπες, γεγονός που αντικατοπτρίζει το δράμα της δημιουργίας έργων τέχνης.

σύγχρονο εσωτερικό ντιζάιν με πολύχρωμες πιτσιλιές1 σύγχρονο εσωτερικό ντιζάιν με πολύχρωμες πιτσιλιές2 σύγχρονο εσωτερικό ντιζάιν με πολύχρωμες πιτσιλιές3 σύγχρονο εσωτερικό ντιζάιν με πολύχρωμες πιτσιλιές4 σύγχρονο εσωτερικό ντιζάιν με πολύχρωμες πιτσιλιές5 σύγχρονο εσωτερικό ντιζάιν με πολύχρωμες πιτσιλιές6 σύγχρονο εσωτερικό ντιζάιν με πολύχρωμες πιτσιλιές7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.